brochure
Vlinder Porseleinvlinder

Vlinder Porseleinvlinder

Villa Porseleinvlinder

Wanneer u langs deze prachtige rietgedekte villa rijdt, zijn het  meteen de halfronde vormen die opvallen. De entree is in het midden geplaatst en een echte blikvanger. Ook de zwarte kozijnen en het zwarte potdekselwerk vormt met de witte gevels en twee symmetrische ramen een prachtig geheel. Vindt u ook niet?

Er is gekozen om de villa in de breedte op de ruim bemeten kavel te plaatsen. Hierdoor hebben de woonkamer én woonkeuken uitzicht op de riante tuin. Doordat de eettafel in het midden van de villa kan worden geplaatst, heeft u zicht op het kookeiland én de zithoek.

Op de 1e verdieping zijn maar liefst vier riante slaapkamers aanwezig waarvan één met een ruime walk in closet. Ook is er een ruime badkamer geplaatst met separaat toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich een ruime zolder die eveneens bereikbaar is met vaste trap.

Afmetingen

Inhoud 995 m3
Opp. Begane grond 117 m2
Opp. Verdieping 117 m2
Opp. Zolder 63 m2

Binnen kijken

Bent u na het zien van de foto’s nieuwsgierig geworden naar het interieur? Bekijk hier hoe het interieur van villa Porseleinvlinder eruitziet. Het betreft hier de standaard indeling van het villatype.

Button Rutger en Ruud

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag