porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Villa bouwen

Architectuurwonen biedt een jarenlange ervaring in de wereld van de villabouw. Wij kennen het wereldje en hebben als doel om samen met u een villa te bouwen die voldoet aan al uw wensen, maar die ook past binnen uw budget. Dit kunnen wij beloven door onze unieke manier van werken. Architectuurwonen biedt u de mogelijkheid om een villa te bouwen, onder architectuur en toch betaalbaar. Dit doen wij door te werken vanuit acht basisvilla’s. Deze villa’s, allen genoemd naar een prachtige kleurrijke vlinder, bieden voor elk wat wils. Van Engelse cottage tot statig herenhuis: wat uw droom ook is, wij kunnen de bijpassende villa bouwen.

U wilt een villa bouwen

U zit daarbij niet vast aan ‘vaste modellen’. Op het moment dat u voor een van deze prachtige villa’s hebt gekozen, is onze volgende stap om samen met u uw wensen te bespreken. Van daaruit wordt er een eerste schets aangeboden. Wilt u de ochtendzon op de keuken? Of juist de hele middag in de tuin kunnen zitten. U wilt een villa bouwen die voldoet aan al uw wensen, wij bouwen deze villa graag samen met u.

Kijkt u eerst eens op onze website naar de verschillende mogelijkheden:

Villa Icarusblauwtje

Villa Groot Koolwitje

Villa Nachtpauwoog

Maakt u vervolgens geheel vrijblijvend een afspraak in onze sfeervolle spreekkamer, zodat we samen met u uw wensen kunnen bespreken. U wandelt rustig door onze uitgebreide showroom om alle mogelijkheden te bekijken voor binnen- en buitenkant. Wilt u grote ramen, luiken of een bijzondere steen? Alles is mogelijk en alle mogelijkheden liggen voor u open.

De afwerking van uw villa

Heeft u al nagedacht over de dakbedekking? Misschien heeft u altijd gedroomd van een rieten dak, maar weet u niet of dat wel mogelijk is. Wilt u daar meer over weten, lees dan hier onze blog over de (ruime) mogelijkheden van riet. Wij bieden u onze kennis en jarenlange ervaring. Maar u bent degene die uw villa bedenkt, ontwerpt en uiteindelijk bouwt. Maak daarbij gebruik van onze mogelijkheden.

Eerst rustig aan uw eigen keukentafel onze mogelijkheden bekijken? Bestel dan hier onze inspiratie brochure. Hierin worden alle mogelijkheden voor een villa bouwen getoond.

 

Villa-Koninginnenpage villa bouw architectuurwonen

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag