Over Architectuurwonen

Een goede basis voor een huis bouwen

Net als iedere succesvolle organisatie is Architectuurwonen vooruitstrevend, ambitieus, eigentijds en gericht op kansen in de markt. Daarom hebben we een uniek concept ontwikkeld waarbij een eigen huis bouwen onder architectuur beter betaalbaar is geworden. Ons concept is gebaseerd op negentien basisvilla’s die door onze huisarchitect helemaal zijn uitgewerkt. Dit levert al een besparing op van de kosten voor een architect, want het ontwerp is al kant en klaar. Daarnaast heeft onze calculatie alle berekeningen al doorgevoerd, zodat de werkvoorbereider sneller en efficiënter kan handelen.

Plattegrond Architectuurwonen
Stappenplan - Architectuurwonen

Villa aanpassen naar wens

U wilt een huis bouwen maar uw droomvilla zit niet tussen onze villatypen. Wees niet getreurd. Samen met onze huisarchitect kunt u elke villa naar wens en eigen inzicht opnieuw laten ontwerpen, zonder dat dit voor u extra kosten oplevert. Hierdoor kunt u nog steeds betaal een onder architectuur ontworpen eigen huis bouwen! Kijk voor de verschillende varianten op de basisvilla’s eens tussen de schetsontwerpen op onze website. Hier ziet u dat eigenlijk niet één villa hetzelfde is, ieder villa is uniek in zijn soort.

 

Architectuurwonen een catalogusbouwer?

Het principe van een catalogusbouwer is dat u voor de keuze wordt gesteld om uit het aanbod van standaard woningen te kiezen. Vaak kan er nog voor een aantal opties gekozen worden en kan de indeling nog naar wens worden ingedeeld. Tot zover Architectuurwonen als catalogusbouwer. Waarom valt Architectuurwonen niet onder een catalogusbouwer? Bij ons kan veel meer worden aangepast. Bij sommige projecten wordt er zoveel veranderd aan een woning dat de basisvilla haast niet meer herkenbaar is. Architectuurwonen biedt meer! Laat daarom uw huis bouwen, onder architectuur, samen met ons!

Wij zijn wij - Architectuurwonen
Wij zijn wij - Architectuurwonen

Bouwpartners van Architectuurwonen

Wij werken samen met een aantal bouwpartners om uw droomvilla helemaal compleet te maken. Dit heeft een aantal voordelen, namelijk tijdens het bouwproces kunnen wij, in samenwerking met de bouwpartners, rekening houden met bijvoorbeeld de aanleg van leidingen en elektra. Doordat Architectuurwonen het centraal aanstuurt verkleind dit de kans op fouten. Bovendien wordt er tijdens het bouwproces al meegedacht door onze bouwpartners wat het bouwproces versnelt. Bij onze bouwpartners kunt u voor de volgende zaken terecht:

Een keuken - Het sanitair - Het tegelwerk - De haard - De vloerafwerking - De verlichting

Alle zaken kunnen voor de oplevering allemaal gerealiseerd worden. Dit betekent dat tijdens de sleuteloverdracht uw villa ook daadwerkelijk bewoonbaar is. Rest voor u slechts het plaatsen van alle meubels. Dáárom dus een villa van Architectuurwonen.