Over Architectuurwonen

Betaalbaar, traditioneel uw eigen villa bouwen!

Bij Architectuurwonen krijgt u de mogelijkheid uw huis te bouwen onder architectuur en toch betaalbaar! Net als iedere succesvolle organisatie is Architectuurwonen vooruitstrevend, ambitieus, eigentijds en gericht op kansen in de markt. Daarom hebben we een uniek concept ontwikkeld waarbij het bouwen van een eigen huis beter betaalbaar is geworden. U heeft hierbij de keuze uit negentien villatypes, die door onze huisarchitect allemaal zijn uitgewerkt. Dit levert al een besparing op van de kosten voor een architect, want het ontwerp is al kant en klaar. Daarnaast heeft onze calculatie alle berekeningen al doorgevoerd, zodat de werkvoorbereider sneller en efficiënter kan handelen. De bouw kan hierdoor ook sneller starten, dit doen wij met traditionele bouw op de bouwplaats van uw woning!

Gerealiseerde villa Koninginnenpage te Nieuwendijk door Architectuurwonen - zijaanzicht voorzijde
Huis bouwen naar wens Architectuurwonen

Villa aanpassen naar wens

De basis voor uw eigen huis is één van onze negentien villatypes. Zit uw droomhuis niet tussen onze villatypes? Geen probleem! Al onze villa’s zijn aan te passen naar wens en eigen inzicht samen met onze huisarchitect, zonder dat dit voor u extra kosten oplevert! U kunt hierdoor dus nog steeds betaalbaar uw eigen huis ontwerpen en traditioneel bouwen onder architectuur. Bekijk de verschillende villatypes eens op onze website. Hier ziet u dat niet één villa hetzelfde is! Allemaal uniek ontworpen met eigen stijl en kenmerken.

Architectuurwonen een catalogusbouwer?

Het principe van een catalogusbouwer is dat u voor de keuze wordt gesteld om uit het aanbod van standaard woningen te kiezen. Vaak kan er nog voor een aantal opties gekozen worden en kan de indeling nog naar wens worden ingedeeld. Tot zover Architectuurwonen als catalogusbouwer. Waarom valt Architectuurwonen niet onder een catalogusbouwer? Bij ons kan veel meer worden aangepast. Bij sommige projecten wordt er zoveel veranderd aan een woning dat het villatype haast niet meer herkenbaar is. Architectuurwonen biedt meer! Laat daarom uw huis bouwen, onder architectuur, samen met ons!

Wilt u even rustig thuis de verschillende mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze gratis inspiratiegids aan met alle villatypes en gerealiseerde woningen! Bij deze inspiratiegids ontvangt u ook een prijslijst met eventuele opties die u kunt kiezen bij uw woning.

Architectuurwonen - villatype Vuurvlinder achter - 1920x1080px
Villa Groot Koolwitje met dakpannen - Interieur 2

Bouwpartners van Architectuurwonen

Wij werken samen met een aantal bouwpartners om uw droomvilla helemaal compleet te maken. Dit heeft een aantal voordelen; tijdens het bouwproces kunnen wij, in samenwerking met de bouwpartners, rekening houden met bijvoorbeeld de aanleg van leidingen en elektra. Doordat Architectuurwonen het centraal aanstuurt verkleind dit de kans op fouten. Bovendien wordt er tijdens het bouwproces al meegedacht door onze bouwpartners wat het bouwproces versnelt. Bij onze bouwpartners kunt u voor de volgende zaken terecht:

Een keuken - Het sanitair - Het tegelwerk - De haard - De vloerafwerking - De verlichting

Alle zaken kunnen voor de oplevering allemaal gerealiseerd worden. Dit betekent dat tijdens de sleuteloverdracht uw villa ook daadwerkelijk bewoonbaar is. Rest voor u slechts het plaatsen van alle meubels. Dáárom dus een villa van Architectuurwonen.