Waarom zonnepanelen?

U heeft waarschijnlijk lang nagedacht over alle mogelijkheden vom uw huis te bouwen. Van steensoort tot dakbedekking; als het goed is, voldoet het eindontwerp aan al uw wensen. Waarom zou u er dan toch zonnepanelen op (laten) plaatsen? Doet dat niet af aan de uitstraling? En past dat wel bij uw landelijke stijl of strakke herenhuis?

Zonnepanelen en financiële voordelen

Zonnepanelen worden steeds vaker geplaatst en zijn daarmee bijna een vast onderdeel van het straatbeeld aan het worden. En dat is niet gek. Zonnepanelen geven ten eerste financiële voordelen. Daarnaast is zonne-energie goed voor het milieu én vermeerderen zonnepanelen de waarde van uw woning. Misschien niet het eerste waar u bij de nieuwbouw van uw eigen woning aan denkt, maar zeker een goed punt om rekening mee te houden. Zonnepanelen zijn snel en makkelijk te installeren, en vergen na plaatsing weinig onderhoud. Wel is het belangrijk om ze vrij te houden van bijvoorbeeld vogelpoep, sneeuw of andere bedekking die de zon tegenhoudt en de schermen eventueel kan aantasten.

Wist u dat…

  • 10 zonnepanelen al snel een besparing van 500 euro per jaar opleveren?
  • U bij de meeste energieleveranciers een ‘teveel’ aan stroom kunt terugleveren, tegen vergoeding?
  • Zonnepanelen energie leveren zonder geluidsoverlast?
  • Zonnepanelen het energielabel van uw woning verbeteren?

Gemiddeld genomen zijn zonnepanelen binnen 10 jaar terugverdiend. Zonnepanelen gaan over het algemeen 25 jaar mee. In die periode is het mogelijk dat u uw aanschaf 2 tot 3 keer terug verdient!

Advies over zonnepanelen voor uw droomwoning

Let wel op waar u de zonnepanelen aanschaft. Doordat zonnepanelen steeds goedkoper in aanschaf en daarmee ook populairder worden, komen er natuurlijk steeds meer aanbieders op de markt. Wij adviseren u graag over het rendement, eventueel onderling kwaliteitsverschil, maar ook over de voor- en nadelen die de zonnepanelen u kunnen opleveren.

 

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!