Photo of Prints, Color Swatches, Pen and Ruler

Uw droomvilla van binnen en van buiten tot in detail uitgewerkt

Dat u bij Architectuurwonen.nl aan het juiste adres bent om uw droomvilla voor u te ontwerpen, dat was u waarschijnlijk al wel bekend. Maar weet u dat we daarbij ook uw interieurplan kunnen ontwerpen? Wanneer het ontwerp van uw nieuw te bouwen villa klaar is, is het tijd voor het interieur. En dat verdient minstens dezelfde hoeveelheid aandacht als de buitenkant van uw droomhuis!

Misschien heeft u al lang voor ogen hoe u uw nieuwe villa straks gaat inrichten, maar wilt u wel graag dat er iemand meedenkt over de mogelijkheden en indeling. Of misschien wil u juist graag dat wij dat aspect ook voor u uit handen nemen. Doordat wij als Architectuurwonen veel expertise in huis hebben én samenwerken met vaste – hoogwaardige – bouwpartners, kunnen wij u op elk moment van deze reis ontzorgen. Zo veel of zo weinig als u zelf wilt. Van een kop koffie om te sparren, tot een compleet plan, waarin alles van de nok tot aan de keukentafel staat opgetekend.

Uw droomvilla met droominterieur

Wanneer het gaat om uw interieur ontwerp, wilt u natuurlijk dat deze naadloos aansluit op het ontwerp van uw villa, op de sfeer die u voor ogen hebt en op uw eigen smaak! Dat doet u samen met onze vaste interieurarchitect. Net als bij het ontwerp van uw droomvilla beginnen we hier ook met een schets, waarna er een compleet interieurplan wordt ontworpen. En ook daarbij geldt: alles is mogelijk. Wilt u een ontwerp om het vervolgens zelf uit te voeren, of wilt u dat wij u compleet ontzorgen en de woning tot in de puntjes ingericht opleveren?

Vanaf het eerste contactmoment met Architectuurwonen tot aan het opleveren en de sleuteloverdracht van uw eigen droomvilla wordt alles in overleg en naar uw wensen uitgevoerd. Niet voor niets heeft u een vast aanspreekpunt tijdens de gehele bouwperiode. Architectuurwonen staat niet alleen voor hoogwaardige villabouw, maar ook voor contact, aandacht en details. Op elke stap van deze bouw die we samen aangaan.

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat het u soms duizelt van alle mogelijkheden en informatie. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Via de telefoon, zoom of persoonlijk nemen we het graag in alle rust met u door.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!