Plinten catalogus huis

Wanneer we naar het geheel van een catalogus huis kijken, lijken plinten misschien een klein detail dat onderaan de puntenlijst komt te staan. Maar niets is minder waar. Niet alleen heeft u de keuze uit een brede collectie kleuren, maten en stijlen, maar de juiste plint maakt uw interieur echt af.

De details afwerken met plinten

Hoe vaak zie je geen nieuwe woning die op het oog helemaal klaar en gestijld is, maar waar na 3 jaar nog steeds de plinten los tegen de muur staan of nog geverfd moeten worden. Het is het welbekende peertje dat iedereen opvalt, met als de bewoners zelf die zeggen “dat doen we nog wel.”

Gelukkig zijn we bij Architectuurwonen.nl van de details. En zullen we samen met u net zo lang blijven zitten en aan het einde van het traject blijven werken aan uw woning, tot alles in de kleinste details geregeld en afgewerkt is. Dus ook de plinten.

Welke plinten voor uw droomwoning

Maar welke plinten passen nu het beste bij uw droomwoning en uw eigen stijl? Er valt nogal iets te kiezen. Zo zijn er hoge plinten, die in hoogglans lak een prachtige chique uitstraling aan uw woning geven. Ook kunt u kiezen voor een klassieke stijl, door een bewerking in de rand van de plinten aan te brengen. U kunt de plinten in dezelfde kleur laten uitvoeren als de rest van de muur, of juist voor een contrasterende tint gaan. Natuurlijk kunnen we de plinten aan de vloer aanpassen, in plaats van de muur, zodat uw met zorg uitgekozen vloer juist benadrukt wordt. U ziet: niet alleen worden de plinten makkelijk een ondergeschoven kindje en onderaan de lijst gezet, maar deze plinten zijn juist de belangrijke details die uw woning compleet maken en uw eigen interieurstijl benadrukken. In onze uitgebreide showroom kunt u op uw gemak alle verschillende plinten en mogelijkheden bekijken. De koffie en onze interieurexperts staan voor u klaar!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!