Foto bij blog maatwerk bij basismodellen -Architectuurwonen

Maatwerk bij basis modellen, dat is zeker mogelijk!

U wilt u eigen Maatwerk villa bouwen, maar wel betaalbaar? Architectuurwonen betekent een betaalbare villa bouwen, maar wel onder architectuur. Dat doen we door te werken met negentien basismodellen. Maar dat betekent niet dat u vast zit aan een basis! Onze modellen zijn de basis, van daaruit werken we aan uw droomvilla, die tot in de details wordt uitgewerkt naar uw wensen.

Wanneer u op onze website de gerealiseerde villa’s bekijkt, zult u zien dat er niet één precies hetzelfde is. Dat komt doordat we onze modellen zien als de basis voor uw droomvilla en niet als eindproduct. De basis voor uw villa ligt altijd in een eerste gesprek, waarin we al uw wensen en dromen bespreken, maar ook de realistische mogelijkheden. Van daaruit wordt er een eerste schets gemaakt en gaan we al dan niet samen op reis richting de bouw van uw eigen villa. Tijdens deze gesprekken bespreekt onze bouwadviseur alle mogelijkheden met u. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de mogelijkheden van de villa, maar houden we ook uw bouwbudget in het oog.

Maatwerk villa bouwen in fases

Op onze website vindt u een stappenplan, waarin de verschillende fases van de villabouw worden omschreven. Daarin ziet u dat er na akkoord op onze samenwerking een gesprek met de architect wordt ingepland. Tijdens dat gesprek worden al uw aanvullende wensen, de gewenste architectuur en de uitstraling van uw villa besproken.

Eindresultaat: uw droomvilla

Heeft u het plaatje al compleet, of bent u nog aan het oriënteren op alle mogelijkheden? Bij beide opties helpen wij u graag. We hebben een jarenlange ervaring in de villabouw onder architectuur. In combinatie met onze basismodellen bieden we u het beste uit 2 werelden: betaalbare villabouw met gebruik van de beste materialen én mensen. Meer weten? U bent harte welkom op onze locatie in Rijssen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat er een afspraak wordt ingepland met één van onze verkopers. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen en ideeën aan ons voorleggen en wij leggen u dan alles uit over Architectuurwonen en onze werkwijze. Graag tot ziens!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!