KLIC-melding

Bij het dromen over jullie eigen villa zal het meestal gaan over de lange zomeravonden in de tuin, die heerlijke woonkeuken met openslaande deuren, de prachtige slaapkamers boven of die droom over een eigen walk-in closet.

Een KLIC-melding zal niet het eerste zijn wat in u opkomt en dat begrijpen we volkomen. Toch is dat één van die vele belangrijke zaken, waar u onverwacht tegenaan kan lopen wanneer de plannen voor uw eigen droomwoning gerealiseerd worden. Gelukkig hebben we bij Architectuurwonen.nl de nodige expertise in huis, waardoor we dit soort details voor u op de juiste manier kunnen regelen.

KLIC-melding wettelijk verplicht

Een KLIC-melding is wettelijke verplicht zodra er in de grond gegraven wordt, dus zodra we zichtbaar gaan beginnen aan uw nieuwe droomwoning. Maar wat is het nou precies? In deze KLIC-melding staan onder andere de aanwezige bekabeling en leidingen opgetekend. Sinds 2008 valt dit trouwens onder de wet WION (Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten) waarin dus wordt geregeld dat deze informatie beschikbaar is / moet zijn.

We vertellen dit niet om u lastig te vallen met allerlei bouwtechnische termen, maar zodat u weet wat er bedoeld wordt op het moment dat deze KLIC-melding ter sprake komt. En zodat u weet dat we ook dit onderdeel onder controle hebben en afhandelen. Tussen het eerste ontwerp van uw eigen droomwoning en de eerste schop (of machine) in de grond, zit een heel stappenplan van overleg, details en wettelijke afspraken. Gelukkig maar. Want uiteindelijk betekent dat voor u dat we tijdens de bouw niet tegen onverwachte en vooral vervelende verrassingen aanlopen. Er zullen nog veel meer termen op u afkomen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor uitleg. Ons streven is dat u alles uit handen kan en durft te geven, zodat wij uw dromen en wensen kunnen uitvoeren voor het gezamenlijke einddoel: uw prachtige eigen villa.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!