Foto bij blog Architectuurwonen - Geen tijd voor een droomhuis?!

Geen tijd voor een droomhuis?!

U wilt uw droomhuis bouwen, maar u heeft ook een drukke baan en een privéleven dat niet stil staat. Is dat wel te combineren? Veel mensen zijn bang dat ze te druk zijn om voldoende aandacht aan hun nieuw te bouwen villa kunnen geven. Geen zorgen! Architectuurwonen denkt, bouwt en zorgt met u mee.

Architectuurwonen heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van villa’s. Droomvilla’s, ontworpen naar uw eigen wensen en dromen. Het is daarbij vaak de angst van onze klanten dat ze te weinig tijd hebben om de nodige aandacht aan de bouw te besteden. Maar daar zijn wij voor. Architectuurwonen regelt de hele bouw, van het allereerste gesprek met u, tot aan het uitvoeren van al uw wensen, waarbij we u zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Uw villa wordt voor u gebouwd

Dat klinkt misschien tegenstrijdig. Er zit toch enorm veel tijd, energie en gesprekken in de bouw van een droomvilla? Dat klopt. Maar dat doen wij voor u. Dat doen we door vooraf duidelijke afspraken te maken en goed te tijd te nemen om al uw wensen in het ontwerp te verwerken. Daarna heeft u een vast aanspreekpunt, die u alleen van de nodige zaken op de hoogte houdt. Wij regelen de rompslomp; de administratie, vergunningen, bouwvergaderingen en wat al zo meer. Verder adviseren wij u bij beslissingen en zorgen ervoor dat u een vaste bouwbegeleider hebt die u terzijde staat bij alle aankopen.
Tijdens de bouwwerkzaamheden werken wij met vaste en betrouwbare bouwpartners. Dit alles zorgt ervoor dat de lijntjes kort blijven en u zonder tijdsdruk toch op de hoogte bent van de belangrijke details.

Turnkey bouwen

Wilt u helemaal ontzorgd worden, dan kunnen we uw villa zelfs turnkey voor u bouwen. Dat betekent dat alle afspraken vooraf duidelijk op papier staan en wij de complete bouw voor u afhandelen. Vanaf het ontwerp tot aan de sleuteloverdracht nemen wij u alles uit handen. Dat is mogelijk omdat onze klanten vertrouwen hebben in Architectuurwonen en wij ditzelfde vertrouwen hebben in onze (onder)aannemers. Een vertrouwen dat is gestoeld op jarenlange samenwerking en kwaliteit.

Ten slotte: Architectuurwonen bouwt onder architectuur, met inmiddels zestien modellen als uitgangspunt. Dat geeft u vanaf het eerste gesprek een duidelijk beeld van het eindresultaat, mét de mogelijkheid om alle details zelf te beslissen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ontzorgen en het bouwen van uw droomvilla? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom. Graag tot dan!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!