Ducotop ventilatie

Voor ons is een droomwoning meer dan een catalogushuis die gebouwd wordt naar uw wensen, smaak en zelfs dromen. Wij vinden het net zo belangrijk (zo niet belangrijker) dat uw woning een gezonde leefomgeving biedt. Een groot onderdeel daarvan is een goede ventilatie.

Moderne ventilatie met ducotop

Vroeger ging ventilatie vanzelf. Er zaten gaten in de spouwmuur, kieren onder het dak en ramen sloten niet hermetisch af. De moderne vooruitgang resulteert in haast perfect geïsoleerde woningen. Warm, koel, energiezuinig. Maar ook afgesloten. Daarom is het belangrijk om een goede isolatie te combineren met een minstens zo goede ventilatie.

Wij werken daarom graag samen met Ducotop. Ducotop ventilatie zorgt met de meest moderne ventilatie methodes voor een gezonde luchtstroom in uw moderne woning. We zijn steeds meer binnen aanwezig, zowel thuis als op het werk. Des te belangrijker dat we daarbij een gezonde leefomgeving hebben.

Goede ventilatie

Een slechte ventilatie zorgt voor ophoping van CO2 en vervuilde lucht in uw woning. Gevolgen zijn hoofdpijn, geïrriteerde ogen en of huid, allergieën, astma… Reden genoeg dus om die woning optimaal geventileerd en daarmee gezond af te leveren. U kunt zelf ook meehelpen aan een gezonde leefomgeving, door actief te ventileren, niet altijd alles hermetisch af te sluiten en (veel) groen in huis te plaatsen. Planten zijn perfecte luchtzuiveraars.

Wij zorgen op onze beurt voor een goede Ducotop ventilatie. Dat zorgt ervoor dat er schone lucht wordt aangevoerd en de vervuilde lucht wordt afgezogen door middel van zelfregulerende roosters. Deze roosters meten de lucht in de ruimte en passen daar de toe- en afvoer van lucht op aan. Daarnaast heeft u bijvoorbeeld in de badkamer de optie van een handmatige bediening.

Onze Ducotop ventilatie systemen variëren van basis ventilatie, tot energiezuinige verschoning van de lucht of zelfs ventilatie met warmteterugwinning. Meer weten? We vertellen u graag alles over de uitbreide mogelijkheden. Gezondheid!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!