De kracht van vloerverwarming

Nooit meer koude voeten, hoe fijn klinkt dat. Uit bed springen op een comfortabele vloer, of bijvoorbeeld met blote voeten door de woonkamer lopen.. Een warme vloer zorgt voor een comfortabel catalogus huis met overal een constante temperatuur.

 

Vloerverwarming in uw droomwoning

Vloerverwarming verhoogt het wooncomfort in uw droomwoning, waar en wanneer ook. De warmte hoeft niet van enkele radiatoren aan de muur te komen, waardoor het overal (tegelijk) warm wordt en blijft. In de zomer en de winter voelt de vloer altijd aangenaam aan uw voeten. Dat niet alleen, kinderen of huisdieren spelen ook een stuk lekkerder op vloer met vloerverwarming!

U heeft een ruime keuze wanneer het gaat om het soort vloerverwarming. De meest bekende en originele uitvoering is het natbouw-systeem. Daarbij wordt de vloerverwarming in het cement verwerkt. Het is een goedkopere uitvoering in aanleg, maar de vloer heeft langer nodig om op te warmen. Het alternatief is droogbouw, waarbij de vloerverwarming tussen de fundering en de vloer wordt geplaatst. De aanleg is duurder, maar de uitvoering een stuk zuiniger, én sneller warm.

 

Duurzame vloerverwarming

Naast comfortabel is vloerverwarming ook duurzaam. Het kost minder energie doordat uw huis niet telkens hoeft op te warmen. Uw huis is en blijft lekker warm. Steeds meer vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, dus ook daarbij hoeft u weinig tot geen concessies te doen. U kiest uw eigen vloer en stijl uit, of deze nu uit tegels, hout of kunststof bestaat. Of misschien wel tapijt. Want ook dat is weer helemaal terug van weggeweest.

U heeft verschillende opties als warmtebron. Uw vloerverwarming kan worden aangesloten op de cv-installatie, of bijvoorbeeld op een warmtebron. Vooral voor wat kleinere ruimtes is ook elektrische vloerverwarming een mogelijkheid.

Tot slot kan een vloerverwarming zelfs gebruikt worden om te koelen in de zomer! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!