huis bouwen - Gerealiseerd Rietgedekte Villa Nachtpauwoog te Apeldoorn - Architectuurwonen

De 10 voordelen van catalogusbouw

U wilt een eigen villa gaan bouwen. Misschien heeft u het plaatje al compleet, of bent u vast aan het oriënteren. Kent u daarbij de voordelen van catalogusbouw al? We zetten ze graag voor u op een rijtje.

  1. Het grote voordeel van catalogusbouw is de prijs. Bij Architectuurwonen werken we vanuit een basis, hierdoor bespaart u de kosten voor een architect. U heeft de keuze uit een aantal villatypes, die u uiteraard kunt aanpassen naar wens! Dus een villa op maat binnen uw budget!
  2. U bespaart tijd. Doordat wij het voorwerk hebben gedaan, slaan we als het ware een stap over in het ontwerp. Dat betekent dat we sneller aan de werkelijke bouw kunnen beginnen. 
  3. Kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en traditionele manier van bouwen durven we met volle overtuiging te zeggen dat we prachtige villa’s van de beste kwaliteit opleveren. 
  4. Keuze. U heeft allereerst keuze uit een aantal verschillende basis modellen, van waaruit we uw droomvilla verder ontwikkelen. Prachtige villa’s in verschillende stijlen, van landelijk tot een jaren 30 woning. Vervolgens heeft u in het uiteindelijke ontwerp alsnog zelf de keuze waar het gaat om de indeling, het uiterlijk van uw woning en de details in uitvoering.
  5. Traditioneel bouwen. Dat betekent dat we werken met echte vakmensen en traditionele (hoogkwalitatieve) bouwmaterialen. Dat biedt u niet alleen kwaliteit, maar ook de vrijheid om uw eigen droomvilla te ontwerpen en bouwen.
  6. Geen omzien naar vergunningen en ander papierwerk. We nemen u een groot deel van de administratie, overleg en bijkomende zaken uit handen. Daarbij blijven we constant met u in contact, waardoor u tijdens de hele bouw op de hoogte blijft van de voortgang en gebeurtenissen. 
  7. De complete uitvoering op 1 plek. U heeft tijdens de hele bouw van uw villa 1 contactpersoon. Daarbij hebben wij alle kennis en ervaring in huis, vanaf de eerste schets, tot de uiteindelijk overhandiging van de sleutel. Indien gewenst kunt u zelfs gebruik maken van onze binnenhuis- en tuinarchitect. 
  8. Bouwpartners. Wij werken bij de bouw van uw droomvilla samen met vaste bouwpartners. Dit doen we om in alle details de kwaliteit te kunnen garanderen. En het geeft u de  mogelijkheid om u te focussen op de inrichting van uw interieur, badkamer, keuken en inrichting. 
  9. De oplevering. Wanneer uw droomhuis klaar is, krijgt u de sleutel overhandigd. Een feestelijke gebeurtenis! Daarbij heeft u niet alleen 3 maanden de tijd om eventuele opleverpunten aan ons door te geven, maar werken we ook samen met Vereniging Eigen Huis. Zij kunnen bij de oplevering met u meekijken of alles naar wens en correct is afgewerkt. 
  10. Het allerbelangrijkste: genieten! We bouwen úw droomvilla, naar al uw wensen. We hopen dan ook dat u jarenlang geniet van uw prachtige eigen ontworpen woning. 

Meer weten? Bekijk de eerder gerealiseerde villa’s op onze website of maak een eerste vrijblijvende afspraak en bekijk onze showroom. Ook leest u op onze website nog veel meer over een cataloguswoning bouwen

 

De 10 voordelen van catalogusbouw - impressie - Architectuurwonen
Impressie villa Nachtpauwoog met rieten dak
De 10 voordelen van catalogusbouw - Architectuurwonen
Gerealiseerde villa Nachtpauwoog met rieten dak

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!