Bouw villa Nachtpauwoog, aug 2017

Na lange tijd wachten op de nutsbedrijven – het waterbedrijf Evides heeft maar liefst 12 weken erover gedaan om ons een offerte toe te sturen voor de bouwateraansluiting – kon er uiteindelijk worden gestart met de bouw. Deze week is het dus zover! En wij kunnen niet wachten op de volgende vorderingen in de bouw. Het is immers zooooo ontzettend spannend en leuk om je eigen huis te bouwen! Belangrijkste bij het bouwen van je droomhuis is dat je met betrouwbare professionals werkt. En wij hebben het gevoel dat wij in het bouwbedrijf Lichtenberg en onze ontzettend aardige en behulpzame contactpersoon, Ruud Mensink, het juiste team hebben gevonden. En dus vertrouwen wij erop dat het allemaal goed komt.

 Start bouw - variatie van villa Nachtpauwoog in Monster Na lange tijd wachten op de nutsbedrijven - het waterbedrijf Evides heeft maar liefst 12 weken erover gedaan om ons een offerte toe te sturen voor de bouwateraansluiting - kon er uiteindelijk worden gestart met de bouw. Deze week is het dus zover! En wij kunnen niet wachten op de volgende vorderingen in de bouw. Het is immers zooooo ontzettend spannend en leuk om je eigen huis te bouwen! Belangrijkste bij het bouwen van je droomhuis is dat je met betrouwbare professionals werkt. En wij hebben het gevoel dat wij in het bouwbedrijf Lichtenberg en onze ontzettend aardige en behulpzame contactpersoon, Ruud Mensink, het juiste team hebben gevonden. En dus vertrouwen wij erop dat het allemaal goed komt. Omdat er bij ons niet hoeft te worden geheid - de ondergrond is bij ons een goede daadkrachtige (zand)grond - is er deze week met de grondverbetering gestart. Daarna zal waarschijnlijk de fundering worden gelegd. Het is dan ook afwachten hoe de bouw de komende weken vordert. De prognose is in ieder geval dat de ruwe begane grondvloer voor de bouwvak gereed is. Wij wachten met spanning af!

 

Omdat er bij ons niet hoeft te worden geheid – de ondergrond is bij ons een goede daadkrachtige (zand)grond – is er deze week met de grondverbetering gestart. Daarna zal waarschijnlijk de fundering worden gelegd. Het is dan ook afwachten hoe de bouw de komende weken vordert. De prognose is in ieder geval dat de ruwe begane grondvloer voor de bouwvak gereed is. Wij wachten met spanning af!”

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!