Belangrijkste catalogusbouwer voor uw droomhuis

Bij het bouwen van een woning ziet iedereen al het plaatje van zijn of haar droomhuis voor zich. Voordat het plaatje werklijkheid kan worden moet er veel gebeuren en zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Een van de belangrijkste zaken is het budget voor uw woning. Om dromen werkelijkheid te laten worden, zonder dat ‘de hoofdprijs’ betaald hoeft te worden, maakt Architectuurwonen gebruik van catalogus bouw. Hieronder zal uitgelegd worden wat catalogusbouw is en wat Architectuurwonen tot een van de belangrijkste catalogusbouwers maakt voor het bouwen van uw droomhuis.

 

Wat is catalogusbouw

Eigenlijk betekent catalogusbouw kort gezegd dat u vanuit een basisopzet uw eigen droomhuis samenstelt. De basis is in dit geval een assortiment van tien prachtige villa’s. Na het kiezen van een model kunnen uw wensen worden verwerkt in dit basismodel.

 

Van catalogusbouw naar droomhuis

Door het hanteren van een basismodel kunnen de kosten lager gehouden worden, toch zult u uiteindelijk uw eigen droomhuis krijgen. Want naast bijvoorbeeld het uiterlijk en de indeling van uw villa, kan er ook meegedacht worden over zaken als de isolatie of manier van verwarmen.

 

Waarom is Architectuurwonen een belangrijke catalogusbouwer

Omdat Architectuurwonen een lange geschiedenis heeft in de bouw, kunnen wij terugvallen op veel kennis en ervaring. Kortom, Architectuurwonen is de partij om betaalbaar mee te bouwen onder architectuur!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!