Inspiratie brochure aanvragen
Bekijk hieronder al onze villa’s

Met Architectuurwonen uw droomvilla naar wens

Dromen, ideeën en wensen zijn de basisprincipes voor uw eigen droomvilla. Architectuurwonen biedt u 19 villatypes: allen ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij elk verschillend villatype heeft u de mogelijkheid deze aan te passen naar wens in overleg met onze huisarchitect! Dit betekent dat elke villa van Architectuurwonen uiteindelijk uniek gebouwd wordt. Dus een cataloguswoning, maar helemaal naar smaak en wens gebouwd. Dankzij deze werkwijze kunt u betaalbaar uw eigen villa bouwen onder architectuur!

Gerealiseerde villa’s

Is uw oog gevallen op één van onze villatypes en bent u benieuwd hoe wij uw villa bouwen naar wens? Bekijk onze gerealiseerde villa's en zie hoe deze aangepast zijn door de opdrachtgevers samen met de architect! Laat u inspireren en bekijk de mogelijkheden!

Wat kost het bouwen van een eigen woning - Woning bouwen kosten - Architectuurwonen-3

Wat kost een villa bouwen?

U wilt graag een eigen huis bouwen. Eén van de belangrijkste vragen die u uzelf stelt is waarschijnlijk; Wat zijn de kosten bij het bouwen van een eigen huis? Waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Wij geven u graag een beeld met welke algemene kosten u rekening moet houden en de kosten van een woning bouwen met Architectuurwonen!

Hoe bouw je een duurzaam huis?

Bij Architectuurwonen bieden we tal van opties voor het bouwen van een duurzaam en energiezuinig huis. Of je nu op zoek bent naar een woning die is uitgerust met zonne-energie, gebouwd met milieuvriendelijke materialen of voorzien van energie-efficiënte technologieën. Zo draagt u niet alleen een steentje bij aan een beter milieu, maar kunt u ook besparen op uw energiekosten.

Maar wat zijn dan deze opties en welke keuzes heeft u allemaal bij het bouwen van een duurzaam of misschien wel 0-op-de-meter huis? Wij hebben de opties voor u op een rij gezet in ons blog, zo weet u ongeveer waar u voor kunt kiezen. Voor advies staan wij voor u klaar!

Duurzaam huis bouwen - Architectuurwonen
quote

Bij Architectuurwonen kom je niet voor verrassingen te staan, omdat veel zaken standaard inbegrepen zijn.