Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw eigen woning wilt u natuurlijk dat al uw ideeën en wensen verwerkt worden in het ontwerp. Waarschijnlijk heeft u zich al laten inspireren door verschillende bouwers, rondgekeken op Pinterest of bij u in de buurt. De eerste stap op weg naar uw eigen droomvilla, maar nu bent u nog op zoek naar een architect en bouwer. Bij Architectuurwonen kunnen wij u verder helpen, waarbij u ook kosten bespaard voor een architect!

Onder architectuur ontwerpen

Bij Architectuurwonen heeft u keuze uit negentien villatypes, allemaal ontworpen door een architect en aan te passen naar uw eigen wensen! Doordat het ontwerp van deze villa’s, maar ook bijvoorbeeld de constructie, al gemaakt zijn, bespaart u de kosten van dit voortraject. Bij deze villatypes hebben we een grote variatie gemaakt in bouwstijlen zodat er altijd een type is naar uw smaak. Al onze villatypes hebben een vanaf prijs. In deze prijs zitten veel zaken inbegrepen waar u zich niet meer druk over hoeft te maken. Meer lezen over de kosten van een woning bouwen met Architectuurwonen leest u in ons blog: Uw eigen woning bouwen: de kosten.

Als u een keuze gemaakt heeft voor één van deze villatypes gaan we aan de slag om deze helemaal naar wens te ontwerpen. Met onze ervaring en kennis in de architectuurbouw en in samenwerking met de architect kijken we naar uw wensen en de verdere mogelijkheden. Hierbij is het dus ook mooi als u kunt laten zien wat deze wensen zijn door bijvoorbeeld een moodboard! Laat u vooral niet tegenhouden door het staande ontwerp van het villatype en vertel ons al uw wensen. Is het ontwerp naar wens? Dan gaan we aan de slag met de bouw van uw villa. We nemen het hele traject uit handen, van ontwerp, naar bouw en oplevering!

Voor woning inspiratie kunt u ook rondkijken op onze website bij de gerealiseerde villa’s, hier ziet u een aantal mooie voorbeelden van villatypes aangepast naar wens!

Uw eigen villa ontwerpen met Architectuurwonen

Geïnteresseerd en benieuwd naar Architectuurwonen? Kijk dan nog even rond op onze website en ontdek de verschillende villatypes en lees ook meer over een villa bouwen met Architectuurwonen. U kunt ook onze inspiratiebrochure aanvragen met de verschillende villatypes en gerealiseerde villa’s. Deze krijgt u thuis gestuurd en deze rustig bekijken en doorbladeren.

Wilt u weten in hoeverre wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw wensen voor uw droomhuis? Neem dan contact op en plan een eerste vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs! Zij kunnen u laten zien hoe uw wensen verwerkt worden in het ontwerp en zullen daarbij een eerste budgettering maken, waarbij u zelf kunt bepalen of dit haalbaar is! Onder architectuur uw villa ontwerpen en toch betaalbaar!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!