porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Villa ontwerpen

U bent op zoek naar een nieuwe woning. En niet zomaar een villa, maar één die aan al uw wensen voldoet. Wist u dat wij een ruime ervaring hebben en samen met u uw eigen villa ontwerpen? Wij houden daarbij rekening met al uw wensen en dromen en ontwerpen samen met u uw eigen droomvilla.

Uw eigen villa ontwerpen

Villa ontwerpen op maatEen nieuwe woning is een grote stap. Waarschijnlijk denkt u er al een tijdje over na en heeft u misschien zelfs al een heel beeld voor ogen. Architectuurwonen heeft een jarenlange ervaring in het bouwen en ontwerpen van villa’s. Wij bieden u de mogelijkheid om op basis van onze tien bijzondere villa’s uw eigen wensen en mogelijkheden toe te voegen. Een grote keuken met openslaande tuindeuren op het zuiden? Ruime slaapkamers of juist extra bergruimte? Hoge ramen of een rieten dak? Alles is mogelijk bij Architectuurwonen. Bij ons bent u aan het juiste adres en willen wij graag samen met u uw eigen perfecte villa ontwerpen. Samen zetten we een schets op papier en bespreken we uw opties en wensen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw smaak, maar ook met uw budget. Op onze website kunt u alvast wat inspiratie opdoen met de verschillende eigentijdse villa’s . Enkele voorbeelden:

Villa Kleine Vuurvlinder – Een villa in Belgische stijl die bestaat uit een samengesteld volume.

Villa Koninginnenpage – In deze rietgedekte villa liggen de woonfuncties naast elkaar liggen en hebben contact met de voor- en achtertuin. Uitermate geschikt voor mensen die graag buiten leven of het buitengevoel naar binnen halen.

Onze referenties

Op onze facebookpagina ziet u reacties en resultaten van bewoners die u voorgingen. Zij kunnen u meer vertellen over onze werkwijze en over hun eigen droomwoning. Want dat is altijd ons doel. Een tevreden klant en die villa ontwerpen en uiteindelijk opleveren waarin al uw wensen gerealiseerd worden. Op onze website besteld u vrijblijvend de inspirerende brochure waarin u op uw gemak en in uw eigen omgeving de verschillende mogelijkheden kunt bekijken. Hierin vindt u de schetsen en eigenschappen van de verschillende villa’s, die vanwege hun veelzijdigheid allen naar een kleurrijke vlinder vernoemd zijn.

Liever iets concreets zien? Maak dan snel een afspraak en kom geheel vrijblijvend naar onze showroom in Rijssen. U ziet daar alle mogelijkheden tot in de details voor binnen en buiten. Graag tot ziens!

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag