Schuurwoning bouwen

Schuurwoning bouwen - Villatype Apollo Architectuurwonen
Schuurwoning bouwen - Villatype Apollo Architectuurwonen

Schuurwoning bouwen

Een schuurwoning bouwen; een landelijk woning, vaak met een langgerekte vorm en natuurlijke materialen zoals houten balken en gepotdekselde geveldelen. Aan de binnenzijde heeft een schuurwoning een open plattegrond waarbij ruimtes verbonden zijn met elkaar, maar ook een moderne look door grote raampartijen en zichtbare constructies. Hierbij wordt dus een landelijke stijl gecombineerd met moderne details. Daarom vindt je deze stijl ook vaak in een landelijke omgeving!

Geïnteresseerd om uw eigen schuurwoning te bouwen? Bij Architectuurwonen bieden wij u de mogelijkheid om deze wens waar te maken! Ons villatype Apollo is met recht een type schuurwoning die u naar wens kunt aanpassen!

Uw schuurwoning bouwen met Architectuurwonen

Voor een schuurwoning kunt u dus kiezen voor voor villatype Apollo, maar mocht u een ander type zien kunt u deze ook laten aanpassen naar wens! De eerste stap is een vrijblijvend eerste gesprek bij ons op kantoor in Rijssen. Wij laten u dan graag zien wat er mogelijk is bij Architectuurwonen en u verteld ons al uw wensen en eisen voor uw eigen huis. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een moodboard gebruiken zodat wij een echt beeld krijgen van uw wensen. Na aanleiding van dit eerste vrijblijvende gesprek stellen wij een budgettering op die globaal laat zien wat de kosten voor u zijn bij het gekozen villatype en al uw wensen en eisen. Wilt u daarna met ons verder? Dan zal ook de architect aan tafel komen en zal er een eerste schets gemaakt worden van uw villa!

Villatype Apollo

Kenmerken zoals natuurlijke materialen, een open plattegrond en grote raampartijen vind u ook terug in ons villatype Apollo. Dit type heeft een rieten dak, een natuurlijke kleur gevelsteen en gepotdekselde geveldelen op de risaliet aan voor- en achterzijde. Deze risaliet is doorgetrokken naar de 1e verdieping en zorgt voor veel lichtinval op zowel de begane grond als deze 1e verdieping! Dit geeft een verbinding met het buitenleven bij uw schuurwoning. Als laatst geeft het langwerpige volume en verhoudingen van het rieten dak met overstekken een krachtige uitstraling aan deze woning.

Geïnteresseerd in Architectuurwonen? Neem dan contact met ons op voor een eerste gesprek, altijd vrijblijvend! Wilt u nog even verder kijken? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk onze villatypes en gerealiseerde villatypes op onze website, of vraag de gratis inspiratiebrochure aan! Hierin staan alle types en gerealiseerde villa's!

Wie weet zien wij u binnenkort in Rijssen!