porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Nieuw huis bouwen kosten

Dan bent u bij Architectuurwonen aan het juiste adres. Architectuurwonen heeft een jarenlange ervaring in de huizenbouw. Dat betekent dat we u kennis en expertise bieden, maar ook weten hoe belangrijk het is dat we de kosten vanaf de eerste fase voor ogen houden. Daarom beginnen we elk project met een goed gesprek. Daarin zetten we alles op een rij. Van de eisen waaraan uw nieuwe huis moet voldoen tot aan het budget.

Wat zijn de kosten wanneer ik een nieuw huis wil bouwen

Architectuurwonen werkt vanuit een basis van tien verschillende villa’s, elk met hun eigen stijl en mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor veel licht en ramen, of voor meerdere slaapkamers. Allemaal belangrijke zaken voor de inrichting van uw huis. Daarom kiest u voor een nieuw huis, zodat u alle details vooraf kunt bespreken en vastleggen.

Wanneer u een van de villa’s als basis heeft uitgekozen, wordt er samen met onze huisarchitect een eerste schets op papier gezet. Om alles tijdens het hele project duidelijk te houden, zetten we de gemaakte afspraken op papier. Van daaruit wordt de start van de bouw van uw nieuwe huis gepland. Wij leggen het definitieve ontwerp voor aan de gemeente, zodat we ook daar niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Wij denken met u mee bij het bouwen van een nieuw huis

Tijdens dit papierwerk hoeft u niet stil te zitten. U kunt zich alvast bezighouden met alle mogelijkheden voor het interieur van uw nieuwe huis. In onze uitgebreide en sfeervolle showroom u de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van inrichting.

Wanneer de bouwvergunning een feit is, starten wij zo snel mogelijk met het bouwen van uw eigen nieuwe huis. Ook tijdens de bouw wordt u constant op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen en de voortgang daarvan. Voordat u het weet, is de oplevering van uw nieuwe huis een feit!

Maar laten we bij het begin beginnen: maakt u eerst een afspraak voor een gesprek, waarbij we de mogelijkheden en kosten rustig met u bekijken.

Nieuw huis bouwen kosten calculator

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag