Villa Groot Koolwitje - interieur 2

Uw villa opleveren inclusief lichtplan

Wist u dat het mogelijk is dat wij niet alleen uw villa ontwerpen, maar ook uw lichtplan? De juiste verlichting op de juiste plek is van groot belang voor de juiste sfeer in uw nieuwe villa. Dat is dus iets dat goed geregeld moet worden en vooraf duidelijk afgesproken moet zijn. Ook daarvoor bent u bij Architectuurwonen op de juiste plek.

Wat is een lichtplan?

Een lichtplan bij uw villa ontwerp betekent simpelweg dat we vooraf bedenken welke verlichting waar nodig is. Voor een eethoek wilt u natuurlijk andere en meer verlichting dan bij de bank of naast de tv. Misschien wilt u wel een gezellige sfeerverlichting in die comfortabele zithoek, maar moeten er ook de mogelijke spots besproken worden om een boek te lezen. Bij die afstemming kunnen wij veel voor u betekenen. Want ook dat betekent ervaring in de villabouw. Wij denken tot in de kleinste details met u mee, of het nu gaat om de deuren, het soort verwarming of in dit geval de inrichting van uw lichtplan.

Comfortabel en hoogkwalitatief

Bouwen met Architectuurwonen betekent dat wij u zoveel mogelijk werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op de belangrijke details. Het voordeel voor u hierbij is, dat we niet alleen ervaring hebben met het maken van het lichtplan, we kunnen deze ook verwerken in het ontwerp van uw nieuw te bouwen villa. Zo wordt uw droomvilla tot in de lichtpuntjes afgewerkt!

Lichtplan en ontwerp

Bij het ontwerpen van uw lichtplan is het natuurlijk mogelijk dat de verlichting al op voorhand wordt ingetekend, zodat er in de afwerking ook rekening kan worden gehouden met (al dan niet weggewerkte) snoeren en stopcontacten. Zo kunnen we alles voor u regelen, van de juiste verlichting op de juiste plek, op afstand bedienbare verlichting, maar ook de benodigde elektrische installatie! We kunnen het geheel zelfs voor u afmonteren, mocht dat wenselijk zijn. Meer weten over uw droomvilla, een lichtplan of misschien wel smart wonen? We vertellen u er alles over. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, of bestel eerst onze uitgebreide catalogus. Graag tot ziens!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!