Havezate Es - Landelijk en vrijstaande villa's - Architectuurwonen

Uw droomhuis bouwen in Havezate Es!

Ingeschreven voor een kavel of een kavel op het oog op Havezate Es in Hardenberg? Wij helpen u graag verder bij het bouwen van uw droomhuis! Het hele proces nemen wij voor u uit handen; van de eerste stappen bij het ontwerp tot en met de oplevering van uw eigen droomhuis!

Belangstelling voor een kavel in Hardenberg? De verkoop van de kavels start op 19 september, inschrijven kan via de website van Havezate Es.

Over Architectuurwonen

Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid om uw droomwoning te bouwen onder architectuur, maar toch betaalbaar. De basis voor uw eigen huis is één van onze negentien villatypes. Deze kunt u aanpassen naar wens en eigen inzicht samen met onze huisarchitect. Met de basis van deze negentien villatypes bespaart bespaart u architect kosten, want dit ontwerp is al kant en klaar. Daarnaast zijn de berekeningen van onze calculator al doorgevoerd, waardoor de werkvoorbereider sneller en efficiënter kan handelen!

Uw wensen binnen het plan van Havezate Es

Ruime vrijstaande woningen die passen in de omgeving van Hardenberg en Collendoorn. Uw huis moet passen binnen het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan van Havezate Es. Wij gaan graag aan de slag om deze mogelijkheden en uw wensen te combineren tot een droomhuis met landelijke sfeer en hoge kwaliteit!

Geïnteresseerd in Architectuurwonen?

Onze gratis inspiratiegids kunt u alvast aanvragen via de website, hierin vertellen wij meer over Architectuurwonen én bekijkt u onze villatypes en gerealiseerde villa’s!

Nu al enthousiast over één van de villa’s of wilt u meer weten; neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag!

 

Havezate Es - Landelijk en vrijstaande villa's - Architectuurwonen Havezate Es - Landelijk en vrijstaande villa's - Architectuurwonen Kavel in Hardenberg - Landelijk en vrijstaande villa's - Architectuurwonen Kavel in Hardenberg - Landelijk en vrijstaande villa's - Architectuurwonen

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!