Architectuurwonen villa bouwen met villatype Apollo

Schuurwoning bouwen met ons villatype Apollo

Wilt u ook een schuurwoning bouwen? Je ziet de bouwstijl steeds meer verschijnen in Nederland. Een woning met een open indeling aan de binnenkant en een landelijke uitstraling aan de buitenkant, waarbij natuurlijke materialen belangrijk zijn! De schuurwoning heeft vaak een eenvoudige hoofdvorm met rechte lijnen, maar binnen deze kaders is er nog veel mogelijk om een woning te bouwen naar wens! Wilt u ook uw eigen schuurwoning laten bouwen of meer inspiratie opdoen? Wij helpen u graag verder!

Schuurwoning Apollo

Bij Architectuurwonen kunt u kiezen uit een aantal villatypes. Eén van deze woningen is type Apollo. Villa Apollo kenmerkt zich door de langwerpige volume met opvallende accenten aan beide zijgevels. Door het langwerpige volume en onder andere het gebruik van een risaliet als entree en het rieten dak is dit met recht een schuurwoning te noemen. Villatype Apollo beschikt over 2 verdiepingen met veel ruimte. Op de begane grond zijn de woonkamer en keuken met elkaar verbonden waardoor één grote ruimte is ontstaan. Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers en een ruime badkamer gesitueerd.

Binnen het ontwerp van villatype Apollo zijn er voor verschillende opties en mogelijkheden om de villa aan te passen. Uw schuurwoning bouwen naar wens!

Schuurwoning bouwen op een kavel

Voordat u kunt gaan bouwen met Architectuurwonen moet u beschikken over een eigen kavel. Het kan zo zijn dat u binnen een project een kavel heeft gekocht en er dus vanuit een gemeente eisen zijn gesteld aan de bouw van de woning. Dit staat beschreven in een bestemmingsplan of een beeldkwaliteitsplan. Ook binnen zo’n plan is het mogelijk om een villatype aan te passen naar wens en eigenlijk is er altijd wel één type die binnen zo’n plan past. Binnen bijvoorbeeld een landelijk plan past het villatype Apollo perfect!

Benieuwd of uw wensen passen binnen ons villatype Apollo? Neem dan gerust contact op en plan een afspraak in om uw wensen te bespreken!

Schuurwoning bouwen met ons villatype Apollo - Impressie villatype Apollo voorzijde Architectuurwonen

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!