Ons nieuwe ontwerp Apollo

Bij Architectuurwonen zijn wij dagelijks bezig met het ontwerpen van nieuwe villatypes en zo is deze rietgedekte schuurwoning ontstaan. Deze strakke villa heeft een aantal kenmerken die de villa doen opvallen. Denk hierbij aan de grote uitbouw aan de voorkant, vele grote kozijnen aan de zijgevels en de prachtige uitstraling.

Zodra je deze villa binnentreedt kom je in de grote hal die is voorzien van een toilet en techniek ruimte (die ook gebruikt kan worden als bergingsruimte). Verder is de villa voorzien van een grote open keuken met een apart kookeiland, een riante woonkamer voorzien van openslaande tuindeuren en genoeg ruimte voor een grote eettafel. Ook is er achter de keuken nog een grote bijkeuken om bijvoorbeeld de wasmachine en droger te plaatsen of te gebruiken als bergingsruimte.

Op de verdieping zijn vier grote slaapkamers gesitueerd en een mooie badkamer. Alle slaapkamers hebben grote kozijnen dat zorgt voor veel daglicht. Verder is er op de overloop nog een vlizotrap die toegang geeft tot de zolder met veel bergingsruimte.

Mocht u geĆÆnteresseerd zijn in deze villa. Neem dan gerust met ons contact op, wij plannen graag een afspraak met u in.