Jaren '30 woning villatype vliervlinder bouwen met Architectuurwonen

Jaren ’30 woning bouwen: Een moderne twist met villatype Vliervlinder

Het bouwen van een jaren ’30 woning kan een wens zijn als je houdt van de charme en karakteristieke elementen van deze tijdsperiode. Met de combinatie van klassieke esthetiek en moderne gemakken, creëer je een huis dat zowel tijdloos als functioneel is. Een perfect voorbeeld van hoe traditionele stijl en hedendaagse architectuur samenvloeien, is te vinden in villatype Vliervlinder van Architectuurwonen.

De kenmerken van een jaren ’30 woning

Een jaren ’30 woning heeft diverse kenmerken die deze bouwstijl uniek en herkenbaar maken. Deze kenmerken komen terug in het exterieur én het interieur van een woning in deze stijl. Deze kenmerken zijn bijvoorbeeld:

  • Erkers die zorgen voor extra ruimte en licht in de woning;
  • Hoge kappen en steil hellende daken vaak bedekt met keramische dakpannen;
  • Dak met overstek, vaak met decoratieve houten balken;
  • Gevels meestal opgetrokken uit baksteen met decoratieve details zoals rollagen;
  • Hoge plafonds van ongeveer 2,8 tot 3 meter hoog;
  • Karakteristieke voordeur met decoratief glas;
  • Een garage, vrijstaand of aangebouwd, die in dezelfde stijl als de woning is gebouwd.

Villatype Vliervlinder: Onze moderne jaren ’30 woning

Villatype Vliervlinder van Architectuurwonen biedt een eigentijdse interpretatie van de klassieke jaren ’30 woning. Dit villatype combineert de charme van het verleden met de luxe en technologie van nu, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die het beste van beide werelden willen.

Moderne architectuur met klassieke invloeden

De Vliervlinder heeft een strak en modern ontwerp, maar behoudt elementen die doen denken aan de jaren ’30 stijl. Denk hierbij aan het gebruik van baksteen in de gevels, grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen, en een ruim opgezette indeling die flexibel is aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Ruimte en comfort

Een van de grootste voordelen van de Vliervlinder is de royale leefruimte die deze villa biedt. De open plattegrond zorgt voor een vloeiende overgang tussen de verschillende woonruimtes, terwijl de grote ramen een prachtig uitzicht en veel natuurlijk licht bieden. De ruime slaapkamers, luxe sanitair en een moderne keuken zorgen voor optimaal comfort en gemak. Natuurlijk helemaal uit te zoeken naar je eigen smaak.

Eén van onze gerealiseerde Vliervlinders zie je hieronder. Meer bekijken? > Villa Vliervlinder te Apeldoorn

Jaren '30 woning villatype vliervlinder bouwen met Architectuurwonen   Jaren '30 woning villatype vliervlinder bouwen met Architectuurwonen

Uw jaren ’30 woning bouwen met Architectuurwonen

Het bouwen van een jaren ’30 woning met een moderne twist biedt het beste van beide werelden. Villatype Vliervlinder van Architectuurwonen is een perfect voorbeeld van hoe traditionele charme en moderne luxe hand in hand kunnen gaan. Met aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën, creëert u een huis dat niet alleen prachtig is om te zien, maar ook heerlijk is om in te wonen.

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een jaren ’30 woning met een moderne touch? Neem contact op met Architectuurwonen voor meer informatie en laat uw droomwoning werkelijkheid worden.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!