Interieurtrends voor 2017

Net als voorgaande jaren houden we graag de trends voor het nieuwe jaar voor u in de gaten. Een fijne ontwikkeling van de laatste jaren, is dat iedereen zijn of haar eigen stijl kan kiezen. Waar we zo’n 10 jaar geleden soms hele blokken naast elkaar bij haast identieke interieurs naar binnen gluurden, zijn er tegenwoordig ondanks duidelijke woonstijlen, veel mogelijkheden om uw eigen stijl te creëren.

De trends zijn dan ook niet meer dan handvaten waar je mee aan de slag kan, of die je waar gewenst kan negeren. Het is en blijft uw eigen droomwoning die u heerlijk naar eigen smaak mag inrichten!

 

Natuurtinten

De afgelopen paar jaar zagen we veel pasteltinten langskomen. Ook werd er veel koper toegepast, vooral in de accessoires. Dat lijkt het komende jaar een beetje passé te zijn. Daarvoor in de plaats komen warme kleuren met brons en veel natuurtinten.

 

Kleden en kurk

Natuurlijke dikke kleden zorgen letterlijk voor warmte en comfort, maar geven ook een warme uitstraling aan je woning. Op de grond, of over de bank gedrapeerd. Een product dat misschien wat oubollig klinkt, maar helemaal terugkomt, is kurk. Zowel op de vloer als aan de muur. Het is goed voor de luchtvochtigheid en de akoestiek in huis, en geeft een hele bijzondere touch aan je woning.

 

Tot slot: keep it green!

Groen komt op 2 manieren aan bod. Aan de ene kant kiezen we steeds vaker voor groen in ons interieur. Als kleurtinten, maar ook – vooral – in de vorm van planten. Groen geeft rust in huis en planten zorgen door hun zuurstofafgifte en CO2-opname voor een gezonde leefomgeving.

Daarnaast houden we ons steeds meer bezig met het milieu. We schaffen niet meer klakkeloos aan, maar letten daarbij op de gebruikte materialen en de achtergrond van de producten. Ze moeten het liefst gezond zijn voor de omgeving, duurzaam in productie en het liefst ook in gebruik en met oog voor omgeving en mensen zijn gemaakt.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!