Interieurtrends 2015

De ‘finishing touch’ van uw droomhuis is natuurlijk het interieur. Als uw villa tot in detail en volgens uw wensen is gebouwd, moet het van binnen ook mooi aangekleed worden.

Net zoals bij de ontwikkeling van de rest van uw droomhuis, zijn uw wensen en eigen smaak het belangrijkst. Toch zijn mensen vaak benieuwd naar de nieuwste interieurtrends om inspiratie op te doen voor de inrichting van hun eigen interieur. Daarom staan hieronder de woontrends voor het nieuwe jaar.

Wat zijn de interieurtrends van 2015?

Dessins

De botanische prints zijn populair, op die manier haal je de natuur letterlijk in huis. ‘Go back to nature’ met veel planten, hout, natuurlijke vormen en ingelijste planten.

Kleuren

De kleuren die voor een verweerde look zorgen zijn in. Daarbij kan gedacht worden aan goud, koper of andere metalen. Hierdoor kan je het interieur een industriële uitstraling geven. Waar in 2014 koper vooral de boventoon voerde, is nu verweerd goud in opkomst. Verder leuken plantaardig geverfde kleuren het interieur op. Denk daarbij aan warm grijs, antraciet, houttinten of zalmroze.

Stoffen

Handwerk is hot! Hierbij kan je denken aan mandwerk, handgeweven textiel, veren, huiden, mond geblazen glas en met de hand geverfd hout. Op je eigen zolder zou je zomaar authentieke spullen tegen kunnen komen die weer helemaal de trend zijn. Ambacht en vintage zijn de sleutelwoorden die in 2015 centraal staan.

Vormen

Niet alleen strakke vormen, maar ook imperfecte en organische vormen zullen in 2015 steeds meer te zien zijn. Materialisme is uit, we kopen minder en er is meer ruimte voor creativiteit. Daardoor is er ook meer waardering voor de fabricage van producten en willen dat producten meer gepersonaliseerd zijn. Dit komt tot uiting in meer en meer unieke vormen.

Must do

Wat het is maakt eigenlijk niet uit, maar stapel het vooral! De trend op gebied van interieur is het stapelen van elementen, gewoon los op elkaar of bijvoorbeeld ingepakt met een touw.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!