Interieurtrends 2014

Wat zijn de interieurtrends voor 2014? Uw huis wordt gebouwd. Alle details zijn besproken, deze villa wordt tot in de puntjes verzorgd naar uw eigen smaak en wensen. En dan komt de volgende grote stap: het interieur! Ook iets om goed over na te denken en u uitgebreid in te oriënteren, voor u aan deze volgende stap gaat beginnen. Misschien heeft u al stapels woonbladen doorgespit. Of in (online) shops rondgesnuffeld. Natuurlijk volgt u daarbij uw eigen smaak, maar wij hebben voor u dé woontrends voor het nieuwe jaar op een rij gezet.

U kunt er niet onderuit: de nieuwste trends bestaan uit kleur, kleur, kleur! De durfals onder ons kunnen daarbij volledig los gaan. Felle kleuren mogen gecombineerd, met of zonder grafische prints. Maar het kan ook rustiger: voor een romantisch effect mixt u zachte pasteltinten. Combineer dit met een grijze bank of kussens, dit haalt de kleuren nog meer naar voren.

Verlies bij dit alles de verhouding niet uit het oog. Probeer eens een wand met een felle kleur of print, en hou de andere muren rustig. Gebruik ton-sur-ton of juist een contrasterende kleur.

Wat ook in 2014 blijft, is de eco-lijn. Groentinten, natuurlijke materialen en zachte stoffen. Hiermee heeft u het hele jaar het buitengevoel, ook als de kachel hoog staat en het buiten guur is. Denk daarbij aan steigerhouten meubilair, met grofgebreide kussens.  Dat brengt ons bij een andere hippe trend: Do It Yourself, oftewel: zelfgemaakt. U kunt zelf aan het breien of knutselen slaan (internet barst van de voorbeelden en tips), maar u kunt dit ook zo kopen. Daarmee steunt u vaak een lokale middenstander, of juist een goed doel over ver.

Kortom: combineren die kleuren, dessins en materialen. En verlies daarbij uw eigen smaak niet uit het oog. Denk goed na, doe inspiratie op en kijk ook eens rond bij interieurs waar u zich thuis voelt. Wees niet bang om eens wat uit te proberen. En vooral: geniet ervan!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!