Helicave wijnkelder

Helicave wijnkelder

Denk u eens in: een eigen persoonlijke wijnkelder onder uw catalogus huis. Altijd uw favoriete wijnen bij de hand én op de juiste temperatuur. Klinkt onbereikbaar? Niet met een Helicave wijnkelder!

Wijnkelder in uw droomwoning

Staat u erom bekend dat u altijd een goede wijn in huis heeft? Houdt u van wijnen die een langere rijpingstijd nodig hebben? Grote kans dat uw wijnen nu meestal in een paar dozen in de kast gestapeld staan. Daarom vertellen we u graag iets meer over de mogelijkheden van een Helicave wijnkelder.

Helicave wijnkelder

De helicave wijnkelder bestaat uit een betonnen cilinder systeem, dat in principe op iedere plek onder uw huis kan worden ingebouwd. Het systeem is waterdicht door een speciaal rubber membraan. En u heeft geen stroom nodig om de wijnen op temperatuur te houden, want door de combinatie van de ingebouwde ventilatie, de ondergrondse locatie en een constante luchtvochtigheid van 70% zijn de omstandigheden perfect voor al uw favoriete wijnen.

Helicave voor de wijnliefhebber

Of u nu veel of weinig ruimte hebt, een grote of kleine collectie wijnen wilt bewaren/verzamelen, de Helicave wijnkelder is de perfecte oplossing voor de echte wijnliefhebber. Dit systeem kan namelijk zo breed of smal worden ingebouwd als u wilt.

Helicave wijnkelderHet lijkt op een betonnen wenteltrap waarbij u rondom de wijnen kan opslaan of juist tevoorschijn halen. Wanneer u kiest voor een extra ruime wijnkelder, kunt u de trap zelfs in een grotere ruimte onderaan de trap laten uitkomen. En dan moet u nog nadenken over de toegang tot de kelder. U kunt het luik subtiel laten wegwerken in de vloer, maar denk ook eens na over de optie om van uw eigen wijnkelder een echte eyecatcher te maken, door te kiezen voor een glazen toegangsluik met zicht op uw wijnvoorraad.

Hoe dan ook: een Helicave wijnkelder is gegarandeerd hét onderwerp (van gesprek) voor een geweldige avond.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!