Complete afwerking

De puntjes op de i. Nadat de grote lijnen van uw nieuwe droomhuis besproken zijn, komen we op een belangrijk punt: de details. Wanneer het gaat om de uitstraling van uw villa, zit hem dat grotendeels in de laatste afwerking. Wat wilt u bereiken? Moet het resultaat romantisch zijn, of juist strak. U heeft misschien al jaren over dit huis gepraat en nagedacht, dus het is belangrijk dat we juist die laatste puntjes goed op de i zetten. Met deze details maakt u namelijk van een luxe villa, úw luxe villa. In onze showroom heeft u al diverse voorbeelden kunnen bekijken. Want u wilt natuurlijk dat uw huis de luxe uitstraling krijgt die deze verdient.

Het kan u zelfs een beetje duizelen in het begin. Er zijn veel onderwerpen om over na te denken en veel mogelijkheden om uit te kiezen. Misschien heeft u zich al wat voorbereid door interieur tijdschriften te lezen of bij anderen rond te kijken. Vanaf het moment dat u weet dat u werkt aan uw eigen villa, kijkt u toch met andere ogen bij een ander naar binnen. Neem al deze ideeën en plannen mee, of schrijf ze op. Wanneer u uw ideeën bundelt en op uw gemak in onze showroom rondkijkt, vormen de details zich stukje bij beetje.

Elders op deze website gaan we bijvoorbeeld verder in op de mogelijkheden van een rieten dak. Maar denkt u ook goed na over het soort omlijsting van deuren en ramen, de vensterbanken of de bekleding van de binnenmuren. Grote blikvangers, zoals de voordeur, maar ook kleine, bijna onopvallende details zoals de plinten zijn net zo belangrijk als de steensoort en dakbedekking. Architectuurwonen geeft u een ruime keuze, waardoor uw villa van begin tot eind geheel naar uw eigen smaak wordt gebouwd, met de kwaliteit die dit huis verdient. Zo combineren wij het comfort dat u zoekt met de luxe uitstraling die daarbij hoort.

Overkapt terras

 

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!