Foto bij blog budget - Architectuurwonen

Bang dat uw nieuwe droomhuis niet binnen budget valt?

Geen zorgen. Ons doel is juist om de villa van uw dromen binnen uw aangegeven budget te bouwen. Dat is namelijk precies waar Architectuurwonen voor staat: betaalbaar bouwen onder architectuur.

Wij kennen de verhalen ook: iedereen is ontzettend enthousiast, de architect gaat met uw dromen en ideeën aan de slag en het resultaat is een prachtig plan, dat helaas ver buiten budget en bereik blijkt. Wat een domper… Maar dat is niet hoe wij werken! Uw budget uw droomhuis!
We beginnen het eerste gesprek natuurlijk met uw droomvilla voor ogen. Met een kop koffie erbij nemen we ruim de tijd om uw wensen en dromen te inventariseren. Maar we kijken vanaf het eerste moment ook naar uw budget. Betekent dat dan dat u moet inleveren op kwaliteit en mogelijkheden? Juist niet! We leggen graag uit hoe dat mogelijk is.

Denken in mogelijkheden en dromen

Het grote voordeel van ontwerpen en bouwen met Architectuurwonen is dat wij werken met vaste prijzen en vanuit bestaande modellen. Doordat we zelf kostendeskundigen, huisarchitecten en constructeurs in dienst hebben, weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Wij vinden namelijk niet dat u moet kiezen tussen kosten en mogelijkheden, eindprijs en kwaliteit. Wij gaan altijd voor en-en. Daarom wordt uw villa gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Allemaal vaklieden met een jarenlange ervaring in het bouwen onder architectuur. Dat in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen, garandeert u dat uw villa straks boven alle verwachtingen uitstijgt!

Kosten reduceren

Maar hoe kunnen wij dan toch uw droomhuis bouwen binnen uw eigen budget? Dat doen we door te bouwen vanuit 19 villatypes. Basismodellen, van waaruit we uw droomvilla ontwerpen, die aan al uw wensen voldoet. Daarbij zijn we vanaf het eerste gesprek reëel en beloven we alleen wat mogelijk is. Maar we zullen u gegarandeerd verrassen met alle mogelijkheden wij u bieden! We vertellen er graag meer over onder het genot van een kop koffie. Of begin met onze brochure lekker thuis aan uw keukentafel.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!