porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Woning bouwen

U bent waarschijnlijk op onze website terecht gekomen, want u wilt een woning bouwen. Dan bent u bij ons op het juiste adres! Architectuurwonen is een expert in woning bouwen. Dat durven we rustig te zeggen met onze jarenlange ervaring in de woningbouw. Naast deze ruime ervaring bieden wij nog iets bijzonders: wij combineren bij het woning bouwen architectuurbouw met catalogusbouw.

Architectuurwonen biedt u namelijk een keuze uit vijftien basis villa’s. Doordat wij met deze modellen werken, kunt u kosten en tijd besparen. Tegelijkertijd houdt u de uitgebreide keuzemogelijkheden die een woningbouw onder architectuur u biedt. Bij Architectuurwonen kunt u namelijk vanuit een van deze basisvilla’s een woning bouwen die geheel naar uw eigen smaak is ontworpen. Uiteindelijk bouwen wij voor u de woning van uw dromen en combineren wij onze ervaring met al uw woonwensen. Want dat is ons gezamenlijke doel: uw droom woning bouwen.

Enkele voorbeelden

Of u nu kiest voor modern en strak of juist landelijk, maar wel eigentijds; wij bouwen samen met u uw eigen villa. Hieronder hebben we enkele van onze prachtige villa’s voor u op een rijtje gezet. Wanneer u doorklikt ziet u meer details, schetsen en mogelijkheden van de verschillende woningen.

Villa Aurelia – Deze prachtige villa combineert een rieten dak met een moderne uitstraling. En wat te denken van de openslaande tuindeuren in de woonkeuken en al die ruimte boven?

Villa Tandvlinder – De Tandvlinder doet denken aan een Engelse woning. Door dit te combineren met moderne details ontstaat een eigentijdse en rustieke woning.

Villa Nachtpauwoog – Een bijzondere klassieke woning die doet denken aan de tijden van weleer. Met natuurlijk het moderne wooncomfort. Deze villa biedt bijzonder veel ruimtelijke opties door het grote bouwvolume.

Schroom niet

Wanneer u onze villa’s bekijkt ziet u dat wij ervaring en een ruime keuze bieden in de mogelijkheden van het woning bouwen. Ook op onze Facebook vindt u heel wat gerealiseerde woningen van klanten die u voorgingen. Maar misschien wilt u eerst even rustig thuis de verschillende mogelijkheden bekijken. Bestelt u dan onze kleurrijke brochure. Daarmee ziet u alle villa’s met hun specifieke eigenschappen in 1 boekwerk. Of wilt u het allemaal juist wat concreter maken in onze ruime showroom? Dat kan natuurlijk ook. U kunt inspiratie opdoen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs. Wij zien u graag in Rijssen!

Villabouw koninginnenpage voorzijde villatypes
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag