Huis bouwen

Gefeliciteerd! U gaat een huis bouwen, of u denkt erover na om uw eigen huis te bouwen. Maar wat zijn de voordelen van een eigen woning bouwen? Wat zijn de kosten? Zijn er ook nadelen? En welk bouwbedrijf moet ik kiezen? Enkele van de vragen die waarschijnlijk op u afkomen. Wij van Architectuurwonen helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen.

Huis bouwen met Architectuurwonen

Architectuurwonen heeft een jarenlange geschiedenis in de woningbouw. Dankzij onze kennis en ervaring durven wij te stellen dat wij een goede partner zijn wanneer u een huis wilt bouwen. Architectuurwonen combineert de ervaring als bouwbedrijf in het bouwen onder architectuur, met een basis van negentien prachtige villatypes. Daardoor kunnen we het huis bouwen waar u al jaren van droomt, binnen een korte tijd en tegen de beste prijs. Zonder daarbij de kwaliteit uit oog te verliezen.

Verschillende huisstijlen

Hoewel wij werken vanuit een vaste basis, heeft u wel de vrijheid om het huis te bouwen dat voldoet aan al uw wensen en uw eigen smaak. Wij hebben in principe alleen het voorwerk alvast voor u gedaan. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende villa’s, elk met hun eigen kenmerken en uitstraling. Wat dacht u van Villa Icarusblauwtje; een prachtige villa met de uitstraling van een jaren ’30 woning, maar met een geheel eigen stijl. Of Villa Koninginnenpage met haar rieten dak en tegelijkertijd klassieke looks. Op onze website vindt u alle modellen, met de bijbehorende stijl en indeling. Liever thuis op de bank doorbladeren? Vraag dan de gratis inspiratiegids aan. Hierin staan alle villa’s uitgebreid beschreven, met bijbehorende foto’s en schetsen.

De kosten voor uw huis

Doordat wij werken op basis van onze eigen villatypes, bieden wij u de mogelijkheid om vanaf het begin zelf een overzicht te houden van de mogelijkheden en de kosten van het bouwen van uw eigen woning. Bij deze villatypes staat de vanaf prijs vermeld, maar u kunt ook onze gratis brochure aanvragen waarbij u de prijslijst ontvangt met een aantal van de opties! Bij ons stappenplan ziet u hoe wij te werk gaan, vanaf het eerste gesprek tot en met het opleveren van uw woning. Dan zult u zien dat u bij ons niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Het is ons streven om uw wensen en dromen te realiseren, binnen uw eigen budget.

De prijzen variëren van € 394.500,- voor villa Tandvlinder tot € 582.500,- voor villa Porseleinvlinder.

Architectuurwonen - villatype Monarch voor - 1920x1080px
Villatype Monarch - Architectuurwonen
Architectuurwonen - Villatype Porseleinvlinder voor - 1920x1080px
Villatype Porseleinvlinder - Architectuurwonen
Gerealiseerde villa Nachtpauwoog te Bosch en Duin - Architectuurwonen - eetkamer

Catalogusbouw onder Architectuur

Heeft u wel eens gedacht aan een catalogus huis bouwen? Een catalogus huis bouwen biedt twee grote voordelen; u bespaart tijd én geld. U hoeft namelijk geen tijd en geld te besteden aan een architect voor uw huis. Daartegenover staat wel vaak dat er minder keuze is in de bouwmogelijkheden voor uw eigen huis. Architectuurwonen combineert daarom een catalogushuis met bouwen onder architectuur!

Begeleiding door Architectuurwonen

Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt voor één van de villatypes, helpen wij u verder met onze ervaring en kennis in de architectuurbouw. Samen kijkt u met onze architect naar de verdere mogelijkheden en deze kunt u naar wens aanbrengen. Hoewel iedere villa haar specifieke eigenschappen heeft, gaat het er natuurlijk om dat we uiteindelijk uw persoonlijke droomwoning realiseren. Wij begeleiden u dan ook vanaf de eerste stap tot en met de oplevering van uw eigen huis!

Mogelijkheden bij Architectuurwonen

Interieur

De volgende stap zijn de details. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u persoonlijk diverse stijlen en mogelijkheden voor de binnen- en buitenkant bekijkt. Daarnaast hebben wij voor de inrichting verschillende bouwpartners. Hierdoor kunt u zich oriënteren op uw eigen huisstijl en kunt u terecht bij onze bouwpartners voor onder andere uw badkamer, keuken, haarden, tegelwerken, trappen, loodgieterswerk en de elektrische installatie.

Duurzaamheid

Naast de aspecten van de indeling en het uiterlijk van uw woning, denken we ook met u mee als het gaat om besparen en het milieu. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor het isoleren en verwarmen van uw woning. Leest u hier bijvoorbeeld meer over de mogelijkheid van verwarming door middel van een warmtepomp; een duurzame bron van warmte. Doordat u zelf uw huis bouwt en samenstelt, heeft u vanaf de start al deze aspecten in de hand.

Gerealiseerde villa Lindepijlstaart te Zwolle - Architectuurwonen - achterzijde zijaanzicht
Villa Lindepijlstaart - Geïntegreerde zonnepanelen

Geïnteresseerd in Architectuurwonen?

Onze inspiratiegids kunt u vrijblijvend bestellen zodat u thuis de mogelijkheden rustig kunt bekijken.

Wanneer u enthousiast bent geworden over een van de villa’s of meer wilt weten over de mogelijkheden die wij bieden; neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag!

Onze huisarchitecten Edwin en Martijn

Onze huisarchitect Martijn - Architectuurwonen
Edwin van Elk architect - Architectuurwonen