porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Huis bouwen

U gaat een huis bouwen

Daarom zijn wij er voor u. Architectuurwonen heeft een jarenlange geschiedenis in de huizenbouw. Met u en voor u. Dankzij onze kennis en ervaring durven wij te stellen dat wij een goede partner zijn wanneer u een huis wilt bouwen. Architectuurwonen combineert de ervaring in het bouwen onder architectuur, met een vaste basis van vijftien prachtige villa’s. Daardoor kunnen we het huis bouwen waar u al jaren van droomt, binnen een korte tijd en tegen de beste prijs. Zonder daarbij de kwaliteit uit oog te verliezen.

Hoewel wij werken vanuit een vaste basis, heeft u wel de vrijheid om het huis te bouwen dat voldoet aan al uw wensen en uw eigen smaak. Wij hebben in principe alleen het voorwerk alvast voor u gedaan. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende villa’s, elk met hun eigen kenmerken en uitstraling. Wat dacht u van Villa Icarusblauwtje; een prachtige villa met de uitstraling van een jaren ’30 woning, maar met een geheel eigen stijl. Of Villa Koninginnenpage met haar rieten dak en tegelijkertijd klassieke looks. Een echte dame! Op onze website vindt u alle acht modellen, met de bijbehorende stijl en indeling. Liever thuis op de bank doorbladeren? Bestelt u dan onze sfeervolle brochure, waar ook alle villa’s uitgebreid beschreven staan, met bijbehorende foto’s en schetsen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u uw eigen huis gaat bouwen. Soms misschien zelfs té uitgebreid en krijgt u het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Ook dan zijn wij er voor u. Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs voor een oriënterend gesprek. Daarin zetten we uw wensen en mogelijkheden duidelijk op een rijtje. Indien u wilt kunnen we daarna een afspraak maken met onze huisarchitect. U bekijkt samen de verschillende villa’s waarna er een eerste schets op papier wordt gezet. Aan de hand daarvan gaat u eventueel het bouwtraject in. Vanaf begin tot eind houden we daarbij uw wensen voor ogen. Zodat de laatste stap is dat u uw eigen droomhuis binnenstapt om aan een nieuwe fase te beginnen!

Villa-Koninginnenpage huis bouwen architectuurwonen

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag