Cataloguswoning bouwen

Cataloguswoning bouwen

Een cataloguswoning bouwen betekent meestal dat u een woning uit kunt zoeken uit een catalogus en er misschien nog een aantal opties zijn waar u uit kunt kiezen. Daarnaast zijn er wel twee grote voordelen: u bespaart tijd én geld. U hoeft namelijk geen tijd en geld te besteden aan een architect. Toch zijn bouwmogelijkheden om er écht uw eigen huis van te maken vaak klein. Architectuurwonen combineert daarom de catalogushuis met bouwen onder architectuur!

Catalogushuis bouwen onder architectuur?

Jazeker! Bij Architectuurwonen kunt u kiezen uit negentien villatypes die geheel naar uw keuze en wens zijn aan te passen! Of het nu gaat om een moderne rietgedekte villa of juist een statig herenhuis: wij denken en bouwen met u mee. Hiermee heeft u toch de vrijheid om uw droomhuis te bouwen en bespaart u tegelijk tijd én geld. Een cataloguswoning bouwen, maar dan anders.

Bij onze villatypes hebben we een grote variatie ingebracht als het gaat om de bouwstijl. Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt voor één van de villatypes, helpen wij u verder met onze ervaring en kennis in de architectuurbouw. Samen kijkt u met onze architect naar de verdere mogelijkheden en deze kunt u naar wens aanbrengen. Hoewel iedere villa haar specifieke eigenschappen heeft, gaat het er natuurlijk om dat we uiteindelijk uw persoonlijke droomwoning realiseren. Wij begeleiden u dan ook vanaf de eerste stap tot en met het opleveren van uw eigen villa. Als u onze gerealiseerde villa’s bekijkt op de website ziet u een aantal mooie voorbeelden van villatypes aangepast naar wens.

De mogelijkheden van catalogusbouw bij Architectuurwonen

De volgende stap zijn de details. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u persoonlijk diverse stijlen en mogelijkheden voor de binnen- en buitenkant bekijkt. Daarnaast hebben wij voor de inrichting van uw villa verschillende bouwpartners. Hierdoor kunt u zich oriënteren op uw eigen huisstijl en kunt u terecht bij onze bouwpartners voor onder andere uw badkamer, keuken, haarden, tegelwerken, trappen, loodgieterswerk en de elektrische installatie.

Naast de aspecten van de indeling en het uiterlijk van uw villa, denken we ook met u mee als het gaat om besparen en het milieu. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor het isoleren en verwarmen van uw woning. Lees bijvoorbeeld meer over de mogelijkheid van verwarming door middel van een warmtepomp; een duurzame bron van warmte. Doordat u zelf uw huis bouwt en samenstelt, heeft u vanaf de start al deze aspecten in de hand.

Wij informeren u graag!

Thuis lekker bladeren in onze inspiratie brochure? Die kunt u hieronder gratis bestellen zodat u thuis de mogelijkheden rustig kunt bekijken. Enthousiast geworden over een van de villa’s of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden bij een catalogushuis bouwen? Plan een eerste, vrijblijvende afspraak in met één van onze verkopers! U verteld ons wat uw wensen en ideeën zijn en wij vertellen u over Architectuurwonen en de mogelijkheden. Ook is dit voor u het eerste moment om ons gerichte vragen te stellen over Architectuurwonen, catalogusbouw of over het bouwen van uw eigen huis.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!

De 10 voordelen van catalogusbouw - impressie - Architectuurwonen
De 10 voordelen van catalogusbouw - Architectuurwonen