Zelf een villa samenstellen, kan dat?

Als u al een kijkje heeft genomen op de pagina over onze gerealiseerde villa’s, dan is u vast al opgevallen dat elke villa toch uniek blijkt te zijn. Niet één is helemaal hetzelfde. Alle woonwensen van klanten worden namelijk vertaald in een programma van eisen. En deze wensen zijn nooit hetzelfde. Op deze manier kunt u dus zelf uw eigen huis samenstellen. De technische omschrijvingen van de villa’s laten al meerdere opties zien voor een gewijzigde begane grond of verdieping. Dat is de kracht achter Architectuurwonen: een goede basis aanbieden, en u kunt het naar smaak en wens afmaken!

Opties, opties, en nog een opties

Behalve een optie op de indeling van een villa zijn er nog diverse keuzemogelijkheden, zodat u een villa zelf kunt samenstellen die helemaal uniek is. Liever een pannen dak in plaats van riet? Geen probleem. Een fijne veranda achter het huis, inclusief schuifdeuren? Ook dit behoort tot de opties, afhankelijk van het villatype. Naast de standaard opties zijn er nog veel mogelijkheden om de villa zelf samen te stellen en naar uw wens aan te ontwerpen. Een aantal voorbeelden: de gestuukte muren van het villatype Lindepijlstaart kunnen worden uitgevoerd in elke gewenste kleur. Voor extra lichtinval kan de woonkamer van villatype Nachtpauwoog worden uitgebreid met een serre. Afhankelijk van de grootte van de bouwkavel kan elke villa op maat worden gemaakt, binnen de grenzen van het ontwerp, budget en wetgeving uiteraard.

Zelf uw villa samenstellen

Zoals gezegd, Architectuurwonen heeft de basis van uw droomvilla al gelegd. Het is aan u om de villa verder samen te stellen. Een villa samenstellen doen wij in samenwerking met onze huisarchitecten. En geen wens is hen te gek! Daagt u ons uit om de perfecte villa voor u te ontwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Gerealiseerde villa Boswitje Meijel - Architectuurwonen - overzicht voorzijde
Gerealiseerde villa Boswitje Meijel - Architectuurwonen - zitje achterzijde
Gerealiseerde villa Boswitje Meijel - Architectuurwonen - overzicht achterzijde 1920x1080