Worden de villa’s traditioneel gebouwd?

Ja, al onze villa’s worden traditioneel gebouwd. Dit houdt in dat een woning wordt gebouwd door échte vakmensen, zoals timmerlieden en metselaars. Naast echte vakmensen hoort bij een traditioneel huis bouwen ook een traditionele materiaalkeuze. Onze keus om traditioneel te bouwen is om de hoogwaardige kwaliteit van onze villa’s te kunnen garanderen en om een eindresultaat neer te zetten waar u, en wij, trots op kunnen zijn.

Traditioneel bouwen is ook flexibel bouwen

In tegenstelling tot prefab bouwen biedt traditioneel bouwen ook het voordeel van flexibiliteit. Tijdens het bouwen van een huis komt u soms zaken tegen waar u voorheen wellicht nooit aan gedacht hebt, of u bent toch van mening verandert. Wilt u bijvoorbeeld nog een extra spotje in de keuken? Of toch een dubbele wastafel in de badkamer? Dan kan dit tijdens een traditionele bouw makkelijker gerealiseerd worden.

Een vleugje prefab

De werkwijze in de bouw heeft in de loop der jaren niet stilgestaan. Steeds meer huizen worden volledig prefab gebouwd, want prefab kent ook zo z’n voordelen. Daarom combineert Architectuurwonen de voordelen van prefab met traditioneel bouwen. Het vleugje prefab wat wordt toegepast heeft alleen met het materiaal te maken. Zo worden bijvoorbeeld dakkapellen of de gepotdekselde geveldelen prefab gemaakt. Niet omdat dit goedkoper is, maar vooral met het oog op de gewenste kwaliteit. Daarnaast verloopt de bouw ook sneller, wat voorkomt dat de woning tijdens het bouwen langere tijd wordt blootgesteld aan de weersinvloeden.

Kortom, uw traditioneel gebouwde villa vindt u bij Architectuurwonen! Bent u benieuwd naar het bouwproces van één van onze villa’s? Lees dan hier de blogs die enkele klanten van ons geschreven hebben tijdens de bouw van hun droomhuis.

Gerealiseerde villa Boswitje te Hulst - Architectuurwonen - achterzijde 1920x1080
Gerealiseerde villa Boswitje te Hulst - Architectuurwonen - keuken
Gerealiseerde villa Boswitje te Hulst - Architectuurwonen - badkamer