Welke zaken zijn bij de vanafprijs inbegrepen?

Wie droomt er niet van? Een eigen huis bouwen. Bij Architectuurwonen kunt u betaalbaar bouwen onder architectuur! Een huis bouwen doet u veelal slechts een keer in uw leven. Daarom is het van belang dat de villa aan alle verwachtingen voldoet waar u van droomt. Met een vanafprijs van € 336.400,– kunt u uw droom verwezenlijken.

Luxe standaard uitrusting

Voor alle twaalf exclusieve villa’s geldt dat ze standaard zijn voorzien van de volgende zaken:

  • Vloerverwarming begane grond;
  • RTL-vloerverwarming badkamer;
  • Hardhouten buitenkozijnen, deuren en ramen;
  • Hardhouten binnenkozijnen, stomp uitgevoerd, met houten paneeldeuren;
  • Kozijnen, deuren en ramen strak afgeschilderd (binnen en buiten)
  • Alle buitenkozijnen en deuren voldoen aan het Politiekeurmerk SKG**;
  • Hardhouten verdiepingstrap;

Echter de kosten voor het sanitair, tegelwerk, verlichting en de keuken zijn nog niet opgenomen.

Naast de standaard luxe uitrusting biedt Architectuurwonen nog meer wat ook bij de prijs is inbegrepen. Zo bouwt u onder architectuur, dus inclusief het ontwerp en de architectkosten. De technische omschrijving wordt op maat samengesteld. Architectuurwonen regelt en verzorgt de aanvraag van de reguliere bouwvergunningen. Tijdens de bouw zult u worden bijgestaan door een professionele uitvoerder.  Als uw droomvilla uiteindelijk voltooid is zal deze voldoen aan een EPC waarde van 0,4 of lager. Zoals u kunt lezen, een villa van Architectuurwonen staat garant voor de verwezenlijking van uw droomhuis!

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan vanaf de kennismaking tot aan de oplevering? Lees dan hier het speciaal voor u ontwikkelde 8-stappenplan, zodat u zorgeloos uw woonwensen kunt vertalen in een ontwerp en wat uiteindelijk zal resulteren in een onder architectuur ontworpen villa, uw villa!