Welke zaken zijn bij de vanafprijs inbegrepen?

Architectuurwonen heeft maar liefst negentien villatypen laten ontwikkelen, waarbij elke villa een eigen en unieke uitstraling heeft gekregen. De vanaf prijs is van meerdere factoren afhankelijk. Wilt u een eigen huis bouwen met een bepaalde inhoud? Of wilt u als optie een veranda? Een garage voor uw oldtimer? Deze factoren zijn bepalend voor de prijs. In de basis van de negentien villatypen kunt u al een huis bouwen met een hoge standaard afwerking. Lees hier meer over het standaardafwerkingsniveau dat Architectuurwonen toepast. Maar wat kost een eigen huis bouwen nu zult u zich afvragen? U kunt al een eigen huis bouwen onder architectuur vanaf € 404.200,–. Het betreft hier het villatype Tandvlinder.

De kosten die bij de vanafprijs zijn inbegrepen

Tijdens de gesprekken die u heeft met ons en de architect zullen veel opties en mogelijkheden aan u worden voorgelegd. Het is dan essentieel om de kosten van uw eigen huis bouwen in kaart te brengen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hiervoor heeft Architectuurwonen speciaal voor u een exploitatie opzet, oftewel, een budgetteringsoverzicht vastgesteld. Hierbij kunt u zelf heel overzichtelijk al u kosten invullen, te beginnen met de grondkosten, infrastructuur, zoals bodemonderzoek e.d., leges/aansluitkosten, bouwkosten en diverse overige kosten zoals de keuken, wandafwerking of de tuin.  In dit overzicht wat op het eerste gesprek al aan u wordt gepresenteerd is ook meteen overzichtelijk welke kosten er al in de prijs zijn inbegrepen. Hier hoeft u zich dus niet over te bekommeren, maar om de prijs helemaal compleet te krijgen wel van belang om te weten.

Een opsomming van een aantal zaken die berekend zijn bij de vanafprijs:

  • Ontwerpkosten;
  • Architectkosten;
  • Kosten voor de aanvraag van vergunningen;
  • BENG-berekening;
  • Een luchtwarmtepompsysteem;
  • Vloerverwaming op de gehele begane grond;
  • Hardhouten binnenkozijnen met luxe stompe deuren;
  • Luxe houten stompe binnendeuren met luxe deurbeslag.

Bij de aanvraag van een brochure van Architectuurwonen wordt standaard een prijslijst verstuurd met de vanafprijs van elk afzonderlijk villatype, van de standaard opties per villa en een opsomming van een aantal punten die zijn verwerkt in de vanafprijs. Wilt u meer weten over de kosten van een eigen huis bouwen of wilt u de vanafprijzen weten van alle andere typen? Vraag dan de gratis brochure aan via onze website!

Let op: op de specifieke gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Meer zekerheid in de kosten van het bouwen van uw eigen huis? Ga dan in gesprek met één van onze adviseurs. 

vanafprijs huis - Gerealiseerde villa Boswitje te Oegstgeest - Architectuurwonen - zithoek
vanafprijs huis - Gerealiseerde villa Boswitje te Oegstgeest - Architectuurwonen - voorzijde villa
vanafprijs huis - Gerealiseerde villa Boswitje te Oegstgeest - Architectuurwonen - zitje