Welke kosten zijn (niet) inbegrepen bij een huis bouwen?

Architectuurwonen heeft maar liefst negentien villatypen laten ontwikkelen, waarbij elke villa een eigen en unieke uitstraling heeft gekregen. De vanaf prijs is van meerdere factoren afhankelijk. Wilt u een eigen huis bouwen met een bepaalde inhoud? Of wilt u als optie een veranda? Een garage voor uw oldtimer? Deze factoren zijn bepalend voor de prijs. In de basis van de negentien villatypen kunt u al een huis bouwen met een hoge standaard afwerking. Lees hier meer over het standaard afwerkingsniveau dat Architectuurwonen toepast. Maar wat kost een eigen huis bouwen nu zult u zich afvragen? U kunt al een eigen huis bouwen onder architectuur vanaf € 408.120,–. Het betreft hier het villatype Tandvlinder.

 

Kosten huis bouwen worden overzichtelijk gepresenteerd

Het bouwen van een eigen huis is voor veel mensen een droom, maar wel een droom die veel geld kan kosten. Tijdens de gesprekken die u heeft met ons en de architect zullen veel opties en mogelijkheden aan u worden voorgelegd. Het is dan essentieel om de kosten van uw eigen huis bouwen in kaart te brengen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hiervoor heeft Architectuurwonen speciaal voor u een exploitatie opzet, oftewel, een budgetteringsoverzicht vastgesteld. Hierbij kunt u zelf heel overzichtelijk al u kosten invullen, te beginnen met de grondkosten, infrastructuur, zoals bodemonderzoek e.d., leges/aansluitkosten, bouwkosten en diverse overige kosten zoals de keuken, wandafwerking of de tuin.  In dit overzicht wat op het eerste gesprek al aan u wordt gepresenteerd is ook meteen overzichtelijk welke kosten er al in de prijs zijn inbegrepen. Hier hoeft u zich dus niet over te bekommeren, maar om de prijs helemaal compleet te krijgen wel van belang om te weten.

Bij de aanvraag van een brochure van Architectuurwonen wordt standaard een prijslijst verstuurd met de vanafprijs van elk afzonderlijk villatype en van de standaard opties per villa. Wilt u meer weten over de kosten van een eigen huis bouwen of wilt u de vanafprijzen weten van alle andere typen? Belt u ons dan gerust of stuur ons een e-mail zodat wij u de prijslijst kunnen toesturen.

Gerealiseerde villa Koninginnenpage te Soestdijk - Architectuurwonen - voorzijde
Gerealiseerde villa Koninginnenpage te Soestdijk - Architectuurwonen - zijaanzicht en tuin
Gerealiseerde villa Koninginnenpage te Soestdijk - Architectuurwonen - overzicht zithoek