Welke garanties geeft Architectuurwonen bij een huis bouwen

Zekerheden

Voor veel mensen is een huis bouwen financieel gezien een grote stap. Daarom vind Architectuurwonen het belangrijk om u zekerheden te verstrekken, eerdat u aan het proces van een huis bouwen begint. Elke nieuwe te bouwen villa wordt gebouwd door vakmensen en wij stellen onszelf hoge eisen waaraan de villa’s moeten voldoen. Echter als u toch meer garantie wilt, dan kan dat via één van onze bouwgaranties waar Architectuurwonen bij is aangesloten. Een bouwgarantie dekt risico’s en draagt bij aan de kwaliteit van uw droomhuis.

Twee contracten voor een huis bouwen

Als u een huis laat bouwen door Architectuurwonen heeft u de keuze uit twee contracten. De één is een contract van het garantie- en waarborgfond Woningborg. Deze organisatie zorgt voor de (woning)bouwsector voor certificering, advisering, toetsing en onderhoudt toezicht. Maar het belangrijkste onderdeel is uiteraard de uitstekende garanties, waarborgen en adviezen die worden afgegeven. Dit verkleind de risico’s en verminderd de faalkosten en realiseren een betere woonomgeving.

Het tweede contract waar u uit kunt kiezen is de AvA 2013, de Algemene Voorwaarden voor Aannemingen van werk 2013, vastgesteld door Bouwend Nederland, de vereniging voor bouw- en infrabedrijven. In deze voorwaarden staat alles opgesomd waar een aannemer aan moet voldoen, van de offerte tot aan de aansprakelijkheid. Beide contracten bepalen voor zowel ons als aannemer als u als opdrachtgever bepaalde rechten en plichten.

Gerealiseerde villa Lindepijlstaart te Zwolle - Architectuurwonen - tuin zijkant 1920x1080
Gerealiseerde villa Lindepijlstaart te Zwolle - Architectuurwonen - zijaanzicht voorzijde met garage