#
brochure

Villa Lindepijlstaart te Arcen

In het plaatsje Arcen, in de provincie Limburg vinden we dit statige herenhuis. Type “Lindepijlstaart “ wordt gekenmerkt door de gestucte gevels en vele langwerpige ramen.  Bij dit type is gekozen voor warm grijs stucwerk met een antracietkleurige plint.

 

De Franse balkons op de bovenverdieping zorgen voor de moderne uitstraling en voor het fijne contact met buiten en geven u een heerlijk zonnetje in de slaapkamer bij goed weer. Boven de prachtige entree zijn twee grote ramen geplaatst wat zorgt voor ontzettend veel lichtinval in de vide.

 

De villa is symmetrisch ingedeeld, wat wil zeggen dat de woonkamer en woonkeuken beide het prachtige uitzicht hebben op de tuin. Door middel van 2 deuren aan weerszijden van de open sfeerhaard zijn beide ruimten gescheiden van elkaar maar houdt u toch een open sfeer. In de woonkeuken is een eiland met een aantal barkrukken geplaatst wat zorgt voor extra gezelligheid tijdens het koken of gewoon als ontbijtplek. Overigens is er nog meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel.

 

Op de 1e verdieping zijn drie ruime slaapkamers gerealiseerd waarvan de master bedroom beschikt over een inloopkast. Verder is er een badkamer aanwezig waar ook de wasruimte mogelijk is. Tevens een 2e douchegelegenheid met een separate toilet. Tenslotte kunt u via de vaste trap de zolder bereiken waar u de mogelijkheid heeft om twee of drie ruime kamers te realiseren.

Button Rutger en Ruud
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag