#
brochure

Villa Koninginnenpage te Soestdijk

Deze schitterende rietgedekte villa is gelegen in Soestdijk en wordt ook wel het type “Koninginnenpage” genoemd. Deze villa heeft aan de voor- en achtergevel een fraai aanzicht. Aan de voorzijde zijn twee dakkapellen geplaatst naast het zadeldak. Deze zijn allen voorzien van zwart potdekselwerk. Aan de achtergevel is éen langwerpig dakkapel geplaatst.

 

De antracietkleurige luiken in combinatie met de witte gevels geven een hele mooie combinatie. Het antracieten trasraam maakt samen met de vergrijsde rieten kap en de twee witte schoorstenen het plaatje compleet. Het zwarte potdekselwerk komt overigens mooi terug bij de schuur.

 

De woonkamer met sfeerhaard is tuingericht en door middel van zogenoemde “Taats” deuren gescheiden van de zeer ruime woonkeuken. Hier zijn de keukenkasten geplaatst tegen éen wand en het keukeneiland is in het midden geplaatst, hierdoor is er ruimte genoeg voor de acht persoons eettafel. Op de begane grond is tevens ook nog een tv/speelkamer gesitueerd en over de gehele benedenverdieping ligt een prachtige parketvloer.  Op de 1e verdieping zijn vier ruime slaapkamers en een badkamer met separate toilet gesitueerd. Kortom een landhuis met ontzettend veel leefgenot.

Button Rutger en Ruud
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag