porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Een eigen huis bouwen

Gefeliciteerd! U gaat een eigen huis bouwen. Het begin van een spannende tijd. Wist u dat Architectuurwonen een jarenlange ervaring heeft wanneer het gaat om een eigen huis bouwen? Wij bieden ervaring in het bouwen van een eigen huis onder architectuur, maar ook in combinatie van architectuur- en catalogusbouw. Dat klinkt misschien gek, maar wij bieden het beste uit twee werelden.

Samen met u bouwen een eigen huis bouwen

Doordat wij bouwen onder catalogusbouw, kunt u kosten en tijd besparen. Dat werkt als volgt: wij bieden vijftien prachtige basisvilla’s. Vanuit een van deze basismodellen gaan we verder en maken een plan dat geheel gebaseerd is op een combinatie van deze villa en uw wensen. Door samen met onze eigen architecten naar alle mogelijkheden te kijken geven we u de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen dat binnen budget ligt en toch van alle luxe, gemakken en het belangrijkste: uw eigen wensen is voorzien.

Een eigen huis bouwen is iets waar u misschien al jaren heeft gedroomd. Of misschien heeft u al eerder een eigen huis laten bouwen en gaat u hiermee een stap groter of naar een andere locatie. In elke situatie biedt Architectuurwonen graag haar ervaring en expertise om samen met u die droomvilla te verwezenlijken. Want dat is ons doel: uw dromen en wensen om te zetten in werkelijkheid.

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan hier eens ons stappenplan. Van het eerste gesprek in onze sfeervolle spreekkamer tot de feestelijke oplevering van uw eigen huis!  Op onze website vindt u bijvoorbeeld enkele video’s om een nog beter beeld te krijgen van onze prachtige villa’s, daarnaast staan op Facebook diverse voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten. Hopelijk bent u na het bekijken van al deze beelden nog enthousiaster geworden om – samen met ons – uw eigen huis te bouwen. Wij staan u natuurlijk ook graag te woord wanneer u vragen hebt of wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden. Daarnaast bent u te allen tijde van harte welkom in onze showroom om alvast inspiratie op te doen voor uw droomhuis, zowel binnen als buiten. Maak gerust een afspraak. Of het nu gaat om de manier van dak bedekken of om de binnendeuren: voor ieder detail kunt u bij ons terecht. De koffie staat klaar!

Villabouw Aerdenhout
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag