porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Catalogusbouw

Bouwen via de principes van catalogusbouw

Architectuurwonen kan bouwen op een lange geschiedenis in de bouw, waardoor wij gedegen kennis en ervaring bieden. We zijn daardoor in staat om u te begeleiden op de hele weg, van droom naar droomvilla. Architectuurwonen heeft ervoor gekozen om via het principe van catalogusbouw te werken, om u daarmee de mogelijkheid te bieden om betaalbaar uw eigen droomhuis te bouwen. Wij bieden u ervaring, bouwen onder architectuur en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Kijkt u eens op onze website naar de verschillende voorbeelden van de villa’s. Ons assortiment bestaat uit tien prachtige villa’s, allen genoemd naar een kleurrijke vlinder. Hiermee kiest u uit tien verschillende basisstijlen, van klassiek tot modern en van zonnig tot statig. Wanneer u een model heeft uitgekozen, wordt dat de basis van waaruit we samen met u verder kijken. De volgende stap zijn de details. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u persoonlijk diverse stijlen en mogelijkheden voor de binnen- en buitenkant bekijkt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze huisarchitect een ontwerp op te stellen, waarbij uw wensen in het basismodel verwerkt worden. Van daaruit gaan we stap voor stap verder en bouwen we samen met u aan uw eigen villa.

Mogelijkheden catalogusbouw

Naast de aspecten van de indeling en het uiterlijk van uw villa, denken we ook met u mee als het gaat om besparen en het milieu. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor het isoleren en verwarmen van uw woning. Leest u hier bijvoorbeeld meer over de mogelijkheid van verwarming door middel van een warmtepomp; een duurzame bron van warmte. Doordat u zelf uw huis bouwt en samenstelt, heeft u vanaf de start al deze aspecten in de hand.

Eerst thuis rustig alle mogelijkheden bekijken? Bestel dan hier vrijblijvend onze inspiratie brochure, zodat u alles thuis nog eens rustig kan bekijken. Of maak een afspraak in ons pand in Rijssen, in een van onze sfeervolle spreekkamers. De koffie staat klaar!

 

Villa-Koninginnenpage catalogusbouw architectuurwonen

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag