porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Catalogus huis bouwen

U wilt een huis bouwen? Een bijzondere en vaak spannende stap. Vooral als je kijkt naar alle mogelijkheden die er tegenwoordig geboden worden. Heeft u wel eens gedacht aan een catalogus huis bouwen? Een catalogus huis heeft soms een goedkope reputatie. En als we het over kosten hebben: dat klopt. Een catalogus huis bouwen scheelt flink wat tijd en geld. Maar heeft ook vaak als nadeel dat er weinig te kiezen valt. Architectuurwonen combineert daarom een catalogus huis met bouwen onder architectuur. Het beste van twee werelden.

Catalogus huis bouwen, maar geen standaard

Architectuurwonen biedt u de keuze uit 15 prachtige villa’s, ieder met een compleet eigen stijl en uitstraling. Niet voor niets worden ze elk genoemd naar een bijzondere vlinder. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om de villa van uw keuze aan te passen naar uw eigen wensen. En daar is het waar Architectuurwonen afwijkt van het standaard catalogus huis bouwen. Ons doel is om samen met u precies die villa te bouwen die voldoet aan uw dromen en standaard. Of het nu gaat om een villa in de stijl van een Engelse cottage of juist een statig herenhuis: wij denken en bouwen met u mee.

Kijkt u eens naar de prachtige basismodellen, die garant staan voor uw perfecte woning. En daar is het waar onze ervaring en kennis in de architectuurbouw erbij komt. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de villa’s, kijkt u samen met een van onze architecten naar de verdere mogelijkheden. Hoewel iedere villa haar specifieke eigenschappen heeft, gaat het er natuurlijk om dat we uiteindelijk uw persoonlijke droomwoning realiseren. Samen met u.

Samen in gesprek

In het hele traject, van eerste gesprek tot het opleveren van uw huis, blijven we met u in gesprek. We houden de planning en de kosten in de gaten, we houden u op de hoogte van de bouw en voor u het weet heeft u de sleutels in handen.

Klinkt het te mooi om waar te zijn, of bent u juist enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs voor een oriënterend gesprek. Daarin worden uw wensen in kaart gebracht en kunnen we onze mogelijkheden aan u voorleggen. We hopen u snel te verwelkomen in onze ruime showroom in Rijssen. De koffie staat klaar!

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag