Fases bouwproces droomwoning

Het klinkt zo mooi, we bouwen ons droomhuis. Maar wat komt daar nou eigenlijk bij kijken, en welke fases moeten er doorlopen worden voor er echt van een droomhuis gesproken kan worden?

Laten we voorop stellen dat uw droomwoning zeker werkelijkheid kan worden bij Architectuurwonen.nl. Dat is namelijk wat wij doen: de dromen en wensen van mensen verwerkelijken en combineren met de mogelijkheden die er bestaan. En die mogelijkheden zijn behoorlijk uitgebreid bij ons!

Fases bouwproces

Laten we eerst eens kijken naar de verschillende fases die we samen doorlopen, wanneer wij samen met u uw droomwoning mogen bouwen.

We beginnen met koffie (of thee). Met krentewegge. Zodat we elkaar eerst beter kunnen leren kennen, en – niet geheel onbelangrijk – wij een beeld krijgen van uw wensen, en u daarbij van onze mogelijkheden.

Wanneer dat klikt, en het moet wel gek lopen wanneer dat niet zo is, gaat we verder kijken. Om bouwen onder architectuur betaalbaar te houden, maar tegelijkertijd een unieke woning op te leveren, werkt Architectuurwonen.nl met 12 basisvilla’s. Ieder met een eigen stijl en eigenschappen en tegelijkertijd compleet aan te passen aan uw eigen smaak en wens.

Schetsen droomwoning

Nadat dit alles is besproken, vertaalt onze huisarchitect het naar een duidelijke schets. Daarmee heeft u al een goed beeld, en maken we een flinke stap richting de realisatie van uw eigen droomhuis. Gaat u akkoord met deze schets, dan zullen we de eerste afspraken voor en met u op papier zetten. In de tussentijd kunt u zich in onze showroom en met onze partners alvast bezig houden met de inrichting van uw prachtige zelfgebouwde droomwoning!

Aan de hand van de schets en de gemaakte afspraken, regelen wij de bouwvergunning. Zodra deze binnen is, kunnen we aan de gang en ziet u zelf ook echt vooruitgang! De fundering wordt gelegd en al snel zullen de eerste muren staan. Al die tijd houden we nauw contact en houden we u constant op de hoogte van alles wat er gebeurt. Zichtbaar en onzichtbaar.

Voor u het weet wappert de vlag: het hoogste punt is bereikt! En dan duurt het niet lang meer, voor we u officieel de sleutel overhandigen van uw echte, eigen, zelfgebouwde droomwoning. Gefeliciteerd!

PS: Hiermee zijn wij nog niet klaar. Ook na de bouw blijven we in contact en nemen we pas afscheid nadat u ruimschoots de mogelijkheid heeft gehad om uw woning van nok tot eventuele kelder te bekijken, waarbij u zelfs op onze kosten een expert kunt inzetten die daarbij met u mee kijkt.

Doet u mee? Dan proosten we graag over een tijdje met u op en misschien wel in uw nieuwe droomhuis! Bekijk hier de mensen met hun woningen die u voorgingen.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!