Bouw villa Nachtpauwoog, mrt 2017

In ons vorige blog van november schreven we dat de dakpannen werden gelegd en de goten werden aangebracht. We spraken daarbij de hoop uit dat alles nog voor de winter dicht zou zijn.

Inmiddels is er weer erg veel gebeurd. De mooie edelzwarte pannen zijn gelegd en de platte daken zijn waterdicht afgewerkt met EPDM folie die 2x langer meegaat dan traditioneel dakleer. De gevelstenen komen nu erg mooi uit nu alles zwart is gevoegd. De schoorstenen maken het geheel af.

Nadat de bovenverdieping aan de buitenzijde was geschilderd konden de steigers weer verwijderd worden. De buitenzijde ziet er fantastisch uit. Ook van derden krijgen we positieve respons dat de woning er goed uitziet en dat de kwaliteit van de afwerking zichtbaar hoog is.

Villa Horst 2017-02-001

 

 

 

 

 

 

 

Voorzijde woning. Boven de voordeur komt nog een luifel.

Aan de achterzijde (zuidzijde) hebben we een overdekte veranda laten realiseren. Om te voorkomen dat er daardoor te veel licht wordt weggenomen hebben we dubbele terrasdeuren met aan beide zijden nog een glaspartij laten aanbrengen. Daarnaast hebben we ook nog in de uitbouw van de keuken dubbele terrasdeuren opgenomen in de plannen. Nu deze plannen gerealiseerd zijn ziet het er allemaal geweldig mooi uit.

blog hulst feb 2017

 

 

 

 

 

 

Achterzijde woning met dubbele terrasdeuren en aan beide zijden nog een glaspartij.

 

Villa Horst 2017-02-003

 

 

 

 

 

 

 

Terras met keukenuitbouw. De keukenuitbouw heeft 2 raampartijen aan de achterzijde met ook nog dubbele terrasdeuren naar het overdekte terras toe.

Bij het maken van onze plannen hebben we steeds de symmetrie aan de buitenzijde bewaakt. In de werkelijkheid komt alles even mooi of nog mooier uit dan gehoopt.

Ook binnen is er vooruitgang. Op de gehele begane grond vloer (incl. bijkeuken en berging) is vloerverwarming aangebracht. Vervolgens is beneden en boven de afwerkvloer gestort en afgewerkt.

Het stucwerk is al voor een groot deel aangebracht; alleen de plafonds moeten nog afgewerkt worden.

Villa Horst 2017-03-004

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!