Bouw villa Nachtpauwoog, Maart 2018

“De oplevering

Dit is ons laatste en afsluitende blog. Inmiddels, op 5 april 2018 is ons huis in Monster door Architectuurwonen opgeleverd en er wordt nog druk gewerkt aan de laatste opleverpunten die tijdens de oplevering zijn opgemerkt. Al met al zijn dit echter hele kleine puntjes die reuze meevallen als je kijkt naar wat er nu voor een prachtig huis door Architectuurwonen is gerealiseerd. Wij zijn daarom super blij met onze nieuwe cataloguswoning en kunnen maar (binnen de familiekring dan) niet uitgepraat raken over hoe blij wij met onze woning zijn en dat wij hierbij voor Architectuurwonen hebben gekozen.

Tegenwoordig zijn er namelijk heel veel bouwbedrijven die een huis kunnen bouwen maar uit de geluiden om ons heen begrijpen wij dat het met name in de randstad heel lastig is om een fatstoenlijk bouwbedrijf te vinden die goede kwaliteit levert. Mede daarom zijn wij achteraf super blij geweest met onze keuze voor Architectuurwonen. Het is namelijk een solide, goed georganiseerd bedrijf dat kwalitatief mooie huizen/villa’s bouwt en de villa’s zelf zien er als een plaatje uit. Al onze lof voor het bouwen van ons huis aan alle werklieden en projectleiders van Architectuurwonen is hier dus zeker op zijn plaats.

Zoals gezegd, ons huis in Monster is 5 april 2018 opgeleverd. Recentelijk is het huis ook door het onderaannemings bedrijf van Architectuurwonen wit gesaust worden. En het resultaat mag er zeker zijn! Bijgevoegd nog een foto van ons nu zo prachtig wit geverfde huis.

Binnenin staat binnenkort nog heel wat op de planning. Van de opleverpunten moet het stucadoorswerk op 1 van de wanden hersteld worden. En de schilder moet nog 1 keer terugkomen voor het herstellen van het schilderwerk van de onderkant van onze raamkozijnen. Het is hier aan de zee bijna onmogelijk om de raamkozijnen te laten schilderen zonder dat er vuil in komt door soms hevige windvlagen.

Verder zullen wij de komende tijd ook heel veel schakelen met onze onderaannemers. Zo is er momenteel een bedrijf in ons huis bezig de plafonds helemaal glad te stucen.

Rond eind april gaat er ook een ander bedrijf de wanden met een renovliesbehang afwerken. Daarna zullen de vloeren worden gelegd en moet de keuken worden geplaatst. Het ziet er dus naar uit dat wij in juli/augustus 2018 daadwerkelijk zullen gaan verhuizen. Hetgeen ons heel goed uitkomt omdat we dan nog voor het begin van het nieuwe schooljaar in ons nieuwe huis kunnen intrekken. Wij ervaren het tot nu toe als heel prettig dat al het binnenwerk niet binnen een zo kort mogelijke tijdbestek gereed moet zijn. Wij gunnen onszelf daarom de tijd en de ruimte om alles goed te regelen en ondertussen kan de woning goed luchten en ventileren. Er ziet namelijk heel veel bouwvocht in de woning die de komende tijd dus uit de woning zal verdampen.

Zoals gezegd; in juli/augustus 2018 gaan wij, naar het door het Architectuurwonen zorgvuldig gebouwde huis verhuizen. En wij kunnen niet wachten! Het is een prachtige woning geworden waar wij, en hopelijk Architectuurwonen ook, trots op zijn.”

 

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!