Bouw villa Boswitje, juni 2017

Het is zover! We wonen in ons nieuwe huis, het Boswitje. In mei werd de woning opgeleverd, daarna zijn we nog erg druk geweest met het plaatsen van de keuken, de badkamer, de vloeren, gordijnen, etc. De oplevering is voor ons prettig verlopen. Wij hebben geen bouwkundige hierbij gevraagd. We hadden de ervaring dat puntjes waar wij ontevreden over waren steeds heel goed opgelost werden, dus wij hadden er wel vertrouwen in. We hadden van tevoren samen de woning al eens doorgelopen en kritisch alles bekeken en een lijstje gemaakt. De jongens van Architectuurwonen kwamen zelf nog met punten die ons in eerste instantie niet eens opgevallen waren. Heel netjes vonden we dat. Nergens was discussie over, wat ons niet beviel, werd opgelost. We hadden, als we het ons goed herinneren, een opleverpuntje of tien, die allemaal binnen twee à drie weken waren opgelost.

Villa Hulst - blog opgeleverde villa Architectuurwonen

We wonen inmiddels dus een ruime maand in ons huis en het bevalt ons prima. De ruimtes zijn heel prettig. De begane grond is een open geheel, maar toch is er sprake van afzonderlijke ruimtes, waardoor het warm en gezellig aanvoelt.

Op het hele bouwproces kijken wij met een goed gevoel terug. Er werd duidelijk gecommuniceerd, de planning was duidelijk en het hele proces is vlot verlopen. Complimenten voor onze verkoopadviseur, Ruud, die op de meest onmogelijke tijden nog reageerde via de app. Het contact met de bouwopzichter verliep prettig, al was hij wat minder frequent aanwezig dan normaal. Daar hadden wij wel begrip voor, want een enkele rit Rijssen- Sint Jansteen is al 263 km. Even langs wippen was er dus niet bij. Wel maakte dat het afstemmen met de jongens op de bouw lastig, waardoor zaken soms verkeerd liepen. Gelukkig werden problemen over het algemeen snel opgelost.

Villa Hulst - blog opgeleverde villa Architectuurwonen 03

 

Het afwerkingsniveau is hoog, bijvoorbeeld de standaarddeuren en klinken zijn heel netjes, er zijn voldoende stopcontacten voorzien in elke ruimte, etc. Over meerwerk zijn duidelijke afspraken gemaakt en we kwamen achteraf niet voor verrassingen te staan. Al met al was het een bijzondere ervaring om deze woning te kunnen bouwen. We zouden architectuurwonen dan ook zeker aan anderen aanbevelen.

 

Villa Hulst - blog opgeleverde villa Architectuurwonen 01

 

 

 

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!