porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Zelf een huis bouwen

Architectuurwonen heeft een jarenlange ervaring in de huizenbouw. Wij begrijpen hoe belangrijk en groot de stap naar het bouwen van uw eigen droomwoning is. Misschien bent u zich alleen aan het oriënteren. Of misschien heeft u het hele plaatje al jaren in uw hoofd. Wat uw uitgangspunt ook is; wij lopen stap voor stap met u mee. U wilt zelf een huis bouwen, geheel naar uw eigen wensen en maakt daarbij gebruik van onze kennis en ervaring.

U gaat zelf een huis bouwen

We nodigen u graag eerst eens uit in onze uitgebreide showroom, waar u diverse mogelijkheden zelf kan bekijken. Wij hebben daar een keur aan stijlen voor u samengesteld. Deuren, muurbedekking, spijlen en dakpannen: loop eens rustig rond en bekijk alle opties.

Vervolgens kunnen we onder het genot van een kop koffie uw wensen op papier zetten. Wij kijken samen met u naar de verschillende mogelijkheden. Wij hebben een eigen huisarchitect, die naar aanleiding van ons gesprek een eerste schets op papier zet. We kijken daarbij naar de inrichting van uw huis, maar natuurlijk ook naar uw woonwensen en budget. We lopen de verschillende stappen met u door. Van schets tot uiteindelijke woning: u bouwt zelf uw huis en wij voeren het voor u uit.

Zelf een huis bouwen met ons stappenplan

Zelf een huis bouwen en opleveren met vereniging eigen huisOp onze website vindt u ons stappenplan. Daarin ziet u hoe we uw ideeën langzaamaan omzetten in werkelijkheid. Wist u bijvoorbeeld dat u bij de oplevering de mogelijkheid heeft om een bouwkundige van de Vereniging Eigen Huis mee te laten kijken? Tijdens de hele bouw houden we contact met u en houden we u op de hoogte van de gebeurtenissen en de vooruitgang.

Direct een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op om een afspraak in onze sfeervolle spreekkamer te maken. We bespreken uw wensen en geven u de mogelijkheid om uw eerste of juist uiteindelijke ideeën op te doen.

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag