porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Zelf een catalogus huis bouwen

Gefeliciteerd! U gaat zelf een catalogus huis bouwen. Geweldig! Niet op zoek naar een huis dat aan uw wensen moet voldoen, maar zelf uw nieuwe huis geheel naar uw omstandigheden en wensen aanpassen. Zelf een huis bouwen is voor veel mensen een droom, die meer dichterbij is dan u denkt. Architectuurwonen biedt u die mogelijkheid. Vanaf de allereerste stap van uw eigen ideeën tot aan het eindpunt van uw droomwoning, werken wij samen met u aan uw droom: zelf een huis bouwen.

Stap voor stap zelf een catalogus huis bouwen

Architectuurwonen kan bogen op een jarenlange ervaring in de huizenbouw. Dankzij onze kennis en expertise kunnen wij u stap voor stap bijstaan in deze unieke fase. Misschien heeft u al eerder zelf een huis gebouwd, of is dit de eerste keer. Hoe dan ook is het een stap waarbij u niet over een nacht ijs gaat. Wij begrijpen dat. Wij vinden het net zo belangrijk als uzelf, dat we aan het eind van het traject een prachtige villa opleveren, die compleet is gebouwd naar uw droom, wensen en benodigdheden.

Heeft u onze villa’s al bekeken? Architectuurwonen werkt met tien basisvilla’s, elk met hun unieke eigenschappen. Daarbij gaat het om stijl, indeling en smaak. Vervolgens kan deze basisvilla geheel aan uw wensen worden aangepast. U wilt per slot van rekening zelf een huis bouwen. Het voordeel van werken vanuit een basismodel is dat u hiermee zowel tijd als geld bespaart. En toch wordt het helemaal uw eigen huis. In onze uitgebreide showroom leiden we u graag rond om alle mogelijkheden te bekijken. Dat gaat om de basis van bijvoorbeeld steensoort, dakbedekking en kozijnen. Maar ook alle details kiest u bij ons zelf uit. Van vensterbanken tot de vloer in de woonkamer en van de plinten tot de binnenmuren.

Liever eerst een keer op gesprek met een van onze architecten? Dat kan natuurlijk ook. Wij starten alle opdrachten met een schets. Daarbij wordt op basis van een van de villa’s al uw woonwensen besproken en uitgetekend. Zo komt uw eigen droomvilla alweer een stap dichterbij. En voor u het weet bent u van ‘wij willen zelf een huis bouwen’ overgestapt naar ‘wij hebben ons droomhuis gebouwd!’. Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak in een van de spreekkamers bij onze showroom. De koffie staat voor u klaar.

Schets villabouw
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag