porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Woningen bouwen

U bent op zoek naar een expert in woningen bouwen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Architectuurwonen kan bogen op een jarenlange ervaring in het woningen bouwen. Wij ontwerpen en bouwen al sinds jaar en dag woningen die tot in de puntjes voldoen aan de wensen van onze klant.

Wij bouwen een thuis

Woningen bouwen is een vak apart. Het gaat niet alleen om de stenen die gemetseld worden, maar het moet uiteindelijk een thuis worden voor de nieuwe bewoners. Daarbij gaat het om de indeling, de details en uiteindelijk de inrichting van de woning. Architectuurwonen combineert haar ervaring en expertise van het bouwen onder architectuur met de lage kosten van catalogusbouw. Daarmee willen en kunnen we u de beste woning bieden tegen de beste prijs. Zonder ook maar iets in te leveren aan kwaliteit.

Wij zijn goed in woningen bouwen, dat durven we rustig te stellen. En die naam houden we graag hoog. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Dat begint al in de ontwerpfase. Onze architecten kijken en denken met u mee en zetten van daaruit een schets op papier. Van daaruit werken we verder. Indien de schets naar wens is en u met ons in zee gaat, zullen we de plannen verder verwezenlijken. Samen kijken we verder naar de villa naar uw keuze, de mogelijkheden die de villa biedt en natuurlijk naar uw wensen. Wilt u een ruime woonkamer of juist een grote keuken met plek voor de stamtafel van het gezin. Komt er veel kastruimte of juist een flinke badkamer. En van daaruit werken we steeds meer details uit. Op onze Facebookpagina ziet u alvast wat voorbeelden van tevreden klanten en de woningen die wij bouwen.

Droomwoningen bouwen

Neemt u vooral een kijkje in onze showroom, waar uw te bouwen woning alvast tot leven komt. Bekijk de mogelijkheden voor de muren, binnen en buiten. Voor de deuren, de trap, de entree.. Of bekijk onze prachtige basisvilla’s, met bijbehorende voorbeelden en schetsen. In verschillende blogs gaan we dieper in op allerlei relevante onderwerpen, zoals de verwarming- en isolatiemogelijkheden, het Politiekeurmerk  Veilig Wonen of de verschillende dakbedekkingen.

Kijk gerust eens rond, online, in onze inspirerende brochure of kom gezellig langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord en boven alles: We hopen dat we uiteindelijk samen met u uw droomwoning mogen bouwen. Tot ziens in Rijssen!

Villa bouwen Kleine Vuurvlinder voorzijde villatypes
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag