porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Villa laten bouwen

Voor veel mensen is het laten bouwen van een villa een grote stap. Het gaat om een plek en een thuis waar u misschien de rest van uw leven blijft wonen. Juist daarom bent u bij Architectuurwonen aan het juiste adres. Wij begrijpen hoe belangrijk dit voor u is en kunnen u daarbij in het hele traject begeleiden. Daarbij maakt u gebruik van onze kennis en expertise. Wij bouwen deze villa samen met u.

Uw wilt eigen villa laten bouwen

Bekijkt u hier eens enkele voorbeelden van onze prachtige villa’s, die allemaal vernoemd zijn naar een kleurrijke vlinder. Bent u op zoek naar een landelijke villa, met het uiterlijk van een Engelse cottage? Of juist een modern herenhuis? Denkt u over een rieten dak of kiest u juist voor authentieke dakpannen? Er is veel mogelijk binnen de basis van onze tien villa’s. Heeft u al nagedacht over de plek, de inrichting en de kenmerken van uw eigen villa?

Architectuurwonen biedt verschillende basisvilla’s aan, van waaruit wij samen met u uw eigen villa samenstellen. U laat een villa bouwen, maar wij bouwen deze voor en met u met uw wensen in gedachten. De eerste stap is om uw wensen, smaak en natuurlijk budget op een rij te zetten. Van daaruit werken we verder via ontwerp, naar tekening, naar werkelijke realisatie van de bouw. Op onze website vindt u ons stappenplan, waarin onze manier van werken stap voor stap wordt toegelicht.

Persoonlijke service bij het laten bouwen van uw villa

Wilt u liever persoonlijk de mogelijkheden bekijken en bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, om daar de mogelijkheden voor uw eigen villa te bekijken. U vindt daar allerhande voorbeelden van interieur- en exterieurdetails. Stap vrijblijvend binnen om inspiratie op te doen. Of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij kunnen u informeren over alle mogelijkheden en de nieuwste trends in wonen en bouwen. Meer weten? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak in onze sfeervolle spreekkamer. De koffie staat klaar!

Villa laten bouwen gereedschap

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag